Vánoční tipy na dárky na poslední chvíli

By 10:29

Stále nevíte, co dát svým nejbližším pod stromeček? Čas se krátí a nervozita roste... 

Ale nebojte, mám pro vás pár tipů, co pravidelně využívám a zatím byli všichni moc spokojeni.. Tak jdeme na ně.

Voucher 

Mladším generacím určitě udělá obrovskou radost poukázka na nákup. A je jedno, jestli kosmetický, na nábytek nebo potravinový. Já třeba vouchery hrozně ráda dávám a ještě raději dostávám. Můžu si pak totiž pořídit to, co chci a nemám pak výčitky, že utrácím. Takže pokud doma máte nějakého kosmetického závisláka, s čistým svědomím mu třeba dejte poukázku do Sephora, Douglas nebo Hebe.

Pro milovníky bytového designu existují poukázky třeba na Bonami, kde si dotyčný může pořídit nejenom nábytek, ale i různé vychytávky do kuchyně, povlečení, nádobí nebo třeba dekorace. Najdete je v sekci dárkové poukazy


Praktické dárky do domácnosti

Víte, že si darovaná/darovaný potrpí na praktické věci, co využije? Pokud máte její/jeho vkus v malíčku, tak se klidně mrkněte po něčem praktickém, co udělá radost. Třeba nová sada talířů, hrníčky na kafe nebo třeba povlaky na polštáře v oblíbené barvě.... Já třeba moc ráda kupuju povlečení nebo voňavé difuzéry, které oživí interiér. 

Cestování 

Pokud víte, že dotyčný nebo dotyčná tráví více času někde v zahraničí/na horách/na wellness než doma, nějaký cestovatelský dárek ho určitě potěší. Velký výběr nabídek má třeba Slevomat anebo doporučuji mrknout po konkrétním hotelu/zájezdu.. Nebo na letenky! Ryanair má třeba teď moc pěknou akci a akční výprodeje letenek. Nebo mrkněte na stránku Honzovy letenky, tak najdete inspirace spoustu.

Jídelní dary

Ono se to možná nezdá, ale od určitého věku má člověk obrovskou radost i z jídla. Ať už jde o originální balíček složený z pravých surovin, které si člověk jen tak sám nekoupí (doporučuji kouknout po speciálních obchodech, které se třeba zaměřují na asijskou/italskou/francouzskou kuchyni a z jednotlivých potravin udělat balíčky. 

You Might Also Like

0 komentářů