Podzimní novinky v dekorativní kosmetice

By 12:10 , ,

Podzim přinesl spoustu kosmetických novinek - těšit se můžeme nejenom na první střípky vánočních limitek, ale i na spoustu dekorativky, která bude běžně dostupná i nadále. A vzhledem k tomu, že jsem si pár novinek stihla pořídit, moc ráda vám je tady představím. 


Řasenka Rimmel Thrill Seeker, pitch black

Přiznám se, že tuhle řasenku od Rimmel jsem donedávna neznala, i když je dostupná v několika odstínech. Poprvé jsem ji viděla na videu u PetryLovelyhair, a tak jsem se rozhodla vyzkoušet novinku - odstín Pitch black. Má hodně dobře řešený štěteček, se kterým se moc dobře pracuje a snadno se jim řasenka nanáší, aniž byste si ji obtiskli na víčko/kolem očního okolí. 

Řasy pěkně zvýrazní a prodlouží a co vidím jako hlavní výhodu, je, že je vhodná i pro ty z nás, které mají těžší řasy, které mají tendence snadno plihnout a jen tak nějaká řasenka je neudrží. Jak řasy ráno nalíčím, tak je večer odličuju.


Rtěnka L'oréal Paris, Infaillible Matte Resistance

Kdo miluje matné rtěnky, které drží, bude mile překvapen. Tahle novinka Infaillible Matte resistance se totiž moc povedla. přežije toho hodně a vypadá na rtech dobře i několik hodin. Nevysušuje, neleze do vrásek, nelepí ani nedělá žmolky. Je to objev podzimu a řekla bych, že se hodně podobá ikonickým Maybelline SuperStay Matte ink, které máme doma asi všichni. Navíc má moc elegantní obal. Na instagramu jsem udělala reel, jak vypadá na rtech, tak nezapomeňte mrknout - @SCARYKEJT.


Řasenka Maybelline The Falsies Surreal, waterproof

U L'oreálu ještě chvíli zůstaneme. Jeho sesterská značka Maybelline má totiž novou řasenku a to the Falsies Surreal ve voděodolné verzi. Za mě opravdu skvělý kousek a dokonce bych řekla, že je srovnatelná se Sky high - s tím rozdílem, že se dá lépe odlíčit. Koho zajímá, jak  vypadá na očích, mrkněte sem. Nemaže se, neobtiskne se, řasy jsou krásné celý den. 


Konturovací produkty Barry M, Chisel Cheeks 

Barry M je značka, kterou používám už nějaký ten rok. Je veganská a velmi ohleduplná ke zvířatům a přírodě. Poslední dobou přichází s velkou spoustou novinek, které za to opravdu stojí a jestli něco umí, jsou to produkty na konturování. Mezi novinkami můžete najít tyčinku na rozjasnění pleti nebo dvojku na dodání kontur - jeden produkt je krémový a jeden pudrový. Za mě to jsou super kousky, se kterými si člověk může perfektně vyhrát při tvoření jakéhokoliv looku.



 

You Might Also Like

1 komentářů