Calvin Klein Eternity, vůně pro ni i pro něj

By 9:54 ,

Pamatujete si na Váš první parfém?  Dospěláckou vůni, kterou jste tehdy ohromovali okolí?
Za mě to byl Calvin Klein a Euphoria. Tahle vůně to se mnou táhla fakt dlouho a pamatuju si, že u mužů měla obrovský úspěch. Calvin Klein už ale není jenom o Euphorii, ale i o dalších vůních a jednou z těch nejznámějších je Eternity. Pojďme si společně popsat, jak voní pánská a dámská verze. 




Eternity Moment


Jedná se o parfémovanou vodu, kterou na Elnino seženeš buď ve verzi 50ml nebo 100ml. Vůně se řadí do kategorie květinovo-ovocné a je jemná, líbivá a ženská. Perfektně bude sedět všem romantickým duším, které vyhledávají něžné květinové tóny. Skvěle se hodí na období jaro-léto.

Zajímavost: věděli jste, že Eternity Moment je moderní interpretací legendární Eternity, která vznikla v 80.letech? 

Hlava: liči, malina, guava, meloun
Srdce: leknín, jasmín, květ marakuji, čínská růžová pivoňka
Základ: santalové dřevo, pižmo, kašmírové dřevo, brazilské růžové dřevo

Na vůni se mi líbí jednoduchý flakonek a růžová barva. Výdrž hodnotím jako průměrnou - odpovídající svoji cenové kategorii. 



Eternity parfum

Jestli mě nějaká vůně v poslední době zaujala, je to kořeněná Eternity Parfum pro muže. Jedná se o parfemovanou vodu, která je k dostání v 50ml, 100ml i 200ml balení. Je vyloženě gurmánská - cítím z ní tóny pepře, máty, cedrového dřeva a pačuli. Je inspirovaná letním západem slunce a působí neskutečně sexy.

Zajímavost: vůně navazuje na legendární vůně CK Eternity z roku 1989.

Hlava: máta, davana, černý pepř
Srdce: rum, estragon, olej z francouzské levandule
Základ: cedrové dřevo, vanilková ambra, mech, pačuli

Baví mě jednoduchost flakonku i hořčicová barva. Výdrž hodnotím jako lehce nadprůměrnou - určitě ji cítím déle než Eternity Moment.



You Might Also Like

0 komentářů