Nové kosmetické úlovky - Kiko Milano

By 14:49 ,

Přeji krásný pátek :)
Když člověk jede na dovolenou do Itálie, je tak nějak nezbytností si najít v okolí obchůdek s kosmetikou KIKO a mrknout do něj . U nás je je tato značka dostupná pouze v omezeném množství, což je hrozná škoda. Co se týká cen, jsou takové normálné - seženete jak produkty za pár kaček, tak i něco dražšího. V ČR jsem tyto produkty objevila pouze na stránkách www.kikolady.cz, ale doposud jsem tam nic neobjednávala, takže nevím :) Pokud někdo máte zkušenosti, napište mi do komentářů :)



Nejoblíbenějším produktem této značky pro mě asi navždycky zůstanou oční stíny, které nemají konkurenci. Parádní pigmentace i výdrž a hlavně nepráší. Stříbrný a zlatý stín, jako podklad skoro každého líčení, už používám jenom z Kiko anebo jsem teď nově objevila značku Wjcon.


Při zářijové návštěvě Lido Di Jesolo jsem si zjistila, že ve městě je obchůdek s touto kosmetikou, a tak jsem drahouše nechala na pláži a utíkala utratit nějaký ten peníz :D Co jsem si odnesla? Voděodolnou řasenku Luxurious Lashes, která je tak voděodolná, že ji prostě neodlíčíte. Nevěřila jsem, že bych někdy narazila na něco kvalitnějšího, než je moje nejoblíbenější Maybelline Colossal Volume, Waterproof, ale skutečně se tak stalo. Má příjemný kartáček, dobře se nanáší, dělá objem a vydrží úplně všechno. Podrobná recenze bude!


Dále jsem pak sáhla po séru na růst řas 30 days extension, které zatím testuju, tak jsem zvědavá. Doposud jsem zkoušela Realash a takové to sérum z Rossmanna, ale nejvíce mi así na řasy vyhovuje vitamín E (natírat do řas) a ricinový olej.


Rtěnek není nikdy dost, a tak jsem si pořídila tento lip marker a výdrž je taky neskutečná. Krásně vypadá na rtech a nejspíš tu ještě přidám podrobnou recenzi. Celkem lituju, že jsem si těch produktů nekoupila víc - o to větší motivace, se zase brzo do Itálie vrátit :)


Jinak na další recenze kiko výrobků můžete mrknout tady: >>KIKO RECENZE

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Od této značky jsem zatím nic nezkoušela :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem nic nezkoušela, ae kikolady sleduji na insta a produkty se mi moc líbí. Z tvého nákupu mě nejvíce zaujala rtěnka. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat