Realash - All about my lashes [Recenze]

By 10:13 , ,

Když jsem v únoru začala testovat sérum na řasy Realash - článek ZDE, byla jsem hrozně zvědavá, zda mým řasám pomůže. Četla jsem spoustu kladných recenzí a viděla dost motivačních fotek. I když jsem člověk, který bytostně nesnáší, když na sebe něco musí patlat (kromě dekorativky! Krémy, séra a další věci jdou mimo mě). Překonat se, abych si po nočním odlíčení ještě "natírala" řasy, bylo těžké, ale pustila jsem se do toho poctivě a za každý den jsem si dělala čárku :)


A výsledky?

Okay, byly i dny, kdy jsem sérum nepoužila (zapomněla jsem si ho v jiné domovině/odlíčila se až ráno), proto jsem si s recenzí dala na čas. 
Výsledky? Už po prvním týdnu jsem začala pozorovat, že se mi řasy tak nějak více kroutí (jindy je mívám zplihlé). 
Po dvou týdnech jsem si všimla, že některé z nich rostou do opravdu nečekaných délek :D a při důkladném zkoumání jsem si všimla světlounkých konců, které bez řasenky sice moc vidět nejdou, ale po nalíčení se řasy opravdu prodloužily. Hurá Hurá! Byla jsem ráda, že konečně mám pořádné řasy a po natočení kleštičkami nemusím mít ani řasenku!
Z čeho jsem byla překvapená, bylo častější padání řas než obvykle, ale po pročtení dalších recenzí a probrání problému s kámoškou, která sérum používá taky, jsem zjistila, že je to u tohoto séra běžné. Řasy rychleji rostou, rychleji se na oku obnovují a víc padají. Hlavně teda na začátku používání.
Kladně hodnotím i to, že jsem  na sérum neměla žádnou alergickou reakci, neštípaly mě z něj oči a vlastně jsem ani neměla pocit, že bych si na řasy/víčka něco nanášela.  (zde vidím velký rozdíl oproti ricinovému oleji, který jsem na růst řas také používala - po něm jsou oči citlivější a řasy těžší - a hlavně se nesmí dostat do očí!)

štěteček je původně bílý, ale víte jak - občas se stane, že vám zůstane troška řasenky na očních víčkách a ani si toho nevšimnete

Jenže pak přišlo neskutečně stresové období a já u sebe zpozorovala, že jak někdo hubne, mně prostě začnou padat a lámat se mi řasy (a vlasy). K tomu ještě pár usnutí s řasenkou a "veledílo" bylo na světě. Na jednou oku se mi během pár dnů zlomila polovina řas a druhé to taky schytalo - i když ne tak podstatným způsobem - stále mám spoustu dlouhých řas a i když se mi polámaly, s pomocí Realashe (a taky vitaminu E) už zase rostou a hlavně se jejich padání dost omezilo.


Takže shrnutí na závěr?
Sérum funguje. U mě spíše fungovala délka než hustota, ale i po zhlédnutí fotek, kdy jsem si oči pravidelně fotila, zjišťuju, že rozdíl tam skutečně je. Sérum můžu určitě doporučit a nejspíš si ho do budoucna i koupím, protože v kombinaci s vitamínem E, kterým jsem si řasy potírala (poté, co mi vypadaly), mi opravdu neskutečně vyhovuje. Zvlášť když trpím "syndromem stresových řas" :D (padají z stresu - a mě čekají v září státnice)
Cena séra je 1200,- a vydrží tak 2-3 měsíce (už mi dochází). 

Před aplikací, cca začátek února
cca po 3 týdnech používání

2 týdny s řasenkou

Poté, co se mi řasy polámaly - i když jsem o některé řasy přišla, ta ostatní jsou dost dlouhé

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já už mám dlouho na wishlistu revitalash.. :) Jen jsem se tedy lekla toho vypadávání, mám jen cca tři řasy, tak bych nerada, aby mi jedna z nich vypadla. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem sérum zkoušela,a byla jsem nadšná. řasy mi pěkně dal dopořádku. Povyrostly a zpevnily se.

    OdpovědětVymazat
  3. O tomto seru jsem jeste neslysela, ale urcite ho koupim, skvele vysledky👍👍👍
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  4. Toto sérum som mala už dávnejšie a je naozaj úžasné ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Z fotek jde vidět, že jsou řasy hodně prodloužený :)

    OdpovědětVymazat