Moje letní kosmetické úlovky

By 18:28 , , ,

Sama tomu nevěřím, ale asi už to tak bude. Odjíždím na dovolenou k moři #šťastná
S ohledem na všechny ty komplikace a zmatky třeba konečně opustíme české luhy a háje a vydáme se poprvé poznat Řecko. Letos i to balení věcí beru tak nějak jinak, dávám si na něm víc záležet, dokonce jsem si koupila i nějaké speciálně dovolenkové kousky kosmetiky i oblečení...no a dneska vám je tady ukážu ♥

 

První úlovek je tato boží cestovní sada Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect pro vlasy namáhané sluncem, protože v létě vlasy dost trpí a zaslouží si speciální péči. Sada má dokonalou taštičku (což byl upřímně jeden z důvodů, proč jsem po ní sáhla, i když se značkou Schwarzkopf Pro nemám zkušenosti. Obsahuje tři produkty - BC Bonacure Sun Protect přípravný sprej, BC Bonacure Sun Protect vlasový a tělový šampon pro vlasy namáhané sluncem a  BC Bonacure Sun Protect kúra pro vlasy namáhané sluncem. Všechny tři produkty jsou v cestovní velikosti, takže mají 100 a 75ml, což je moc fajn, protože člověk nemusí tahat obrovské obaly a produkty. Celá řada krásně voní, ale zatím jsem ji kromě spreje ještě nezkoušela, aby mi na dovče nepochybělo :D Takže na shrnutí a recenzi si ještě chvilku počkejte :) 


 

Dalším úlovkem je toaletní voda Escada Flor del sol, která je žhavou novinkou letošního roku. Voní naprosto božsky a cítím ji na sobě celý den! Měla by vonět jako slavný drink Tequila Sunrise, což neposoudím, páč jsem ho nikdy nepila, ale je opravdu krásně sladká, jemná a květinově-ovocná.  Co si budeme - já tu vůni prostě miluju. Připomíná mi staré dobré Escady, které jsem používala snad od 16 let. Takže ať se děje cokoliv, letí se mnou moři ♥

 

Na co nesmím zapomenout při balení na dovču, je voděodolná řasenka. Letos jsem sáhla po Scuba od theBalm. Ze začátku jsem byla zklamaná, ale když člověk použije kleštičky na řasy, řasenka řasy nádherně zvýrazní, pozvedene a dodá jim objem. Navíc se nerozmazává. Za mě moc příjemný kup od mojí oblíbené značky dekorativní kosmetiky. Uvidíme ale, jak si poradí s mořským vzduchem a koupačkou v bazénu. 


 

Na závěr nesmím zapomenout ani na pořádně šťavnatou rtěnku. Já se zamilovala do malinové Macronky od L'oréal Les Macarons, která má přesně tu správnou letní barvičku, kterou člověk chce v teple nosit.  Konzistencí mi sice z L'oréal rtěnek více vyhovuje Rouge Signature, protože je lehčí, zatímco macronka je poměrně dost těžká, ale makronky mají zase lepší barvy a skvělou výdrž. Výdrž je pak dlouhodobá akorát nedoporučuju konzumovat burgery :)

 


Barter spolupráce s Notino
Kejt//Instantni krása


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Užijte si dovču, v Řecku jsem ještě nebyla, tak se budu těšit na článek a fotky. Pro mě je základ voděodolná řasenka, opalováky a výrazná rtěnka.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Escada vůně jsem měla vždy ráda, hlavně v létě, voní prostě hrozně letně :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ta toaletní voda může být super. Užij si dovolenou. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, Escada je legenda, taky to byl můj první parfém spolu s Christinou Aguilerou. Moc hezké věci, škoda té řasenky.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  5. K Escadě jsem sna ani nikdy nepřivoněla. :) Ale už jen podle flakonu vypadá jako letní vůně.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat