Blogerké akce, Kejta mechanik a život mezi tmou a tmou

By 10:53

Nevím, kdy naposledy tady byl nějaký lajfstajlový post, proto jsem se rozhodla, že si pro jednou udělám pauzu od kosmetiky a zrekapituluju si události posledních dnů. Od návratu z říjnové dovolené se toho stalo tolik, že si už tak nějak nepamatuju, že nějaká dovolená byla.


Hlavně když jsem hned v pondělí po návratu píchla kolo asi kilák od kanclu... Událost pěkně na chujka, ale zároveň jsem měla hrozný štěstí, že ten den měl Luk odpolední a přijel mě za řeku zachránit. Vůbec totiž nevím, co bych jinak dělala - kromě "kurv*ování", volání tatínkovi a brečení, že jo. Logicky. Tomu se říká holčičí řešení problému. Píchlou pneu to samozřejmě neskončilo a já začala mít pocit, že se mi kárka sype před očima, a tak jsem chodila po servisech a opravdu silnou a věcnou argumentací (hahahaha) vysvětlovala mechanikům, proč si myslím, že mi umírá auto. Nakonec s ním nic nebylo - jenom jsem si všechny závady vsugerovala a byla přesvědčená, že jednoho dne po cestě z práce zůstanu viset na silnici a všechno se mi rozsype (prostě scéna jako v animáčích)


Takže poté, co jsem půlku výplaty vysypala do různých oprav, nových pneu a benzínu, jsem se trošku uklidnila. A začala řešit, že je téměř měsíc do Vánoc a já nemám dárky... Jsou chvíle, kdy uvažuju, že si stáhnu appku, která mi řekne, kolik času trávím v jaké aplikaci na mobilu, ale poté, co jsem půlku každého dne strávila na předvánočních slevách a vybíráním dárků onlajn, jsem ráda, že tyhle svoje statistiky neznám. Dokonce jsem dospěla do fáze, kdy si i Luk všiml, že celé dny čumím jenom na Zoot, Zalando, Zalando Lounge, Sephoru, Douglas...a to se skoro doma nepotkáme. Takže předsevzetí do nového roku - nečumět celé dny na kabelky a neobjednávat kosmetiku! 


Tohle je prosím dáreček od Luciny - moji nejky ze střední

nejlepší investice!


Letos jsem se rozhodla, že chci růžové Vánoce - vlastně vůbec nevím proč, protože růžovou nemám ráda, ale všechna ta červená, zelená, stříbrná a zlatá mě už začali pěkně štvát, a tak jsem v německém Kiku hrábla po něčem růžovém a od té doby se to veze.... A vzhledem k tomu, že téměř žádné růžové věci u nás nemají, letos budu mít minimalistické Vánoce.




Na jaře, v září a těsně před Vánoci jsou období, kdy se koná jedna blogerská akce za druhou.
A já to miluju❤️.
...
Miluju chodit na všechny ty nádherné eventy, kde se najednou cítím být hrozně důležitá - a ještě více miluju, když o těch akcích můžu všem, kteří se nepohybují ve světě influencerů, vyprávět.. Je to takový únik od každodenní reality a hlavně člověk vždycky objeví něco nového - ať už jde o nějakou pochutinu nebo kavárnu, kterou navštíví poprvé, ale rozhodně ne naposled a časem tam vysedí i díru v židli :)

Na konci listopadu jsem byla pozvaná na vánoční brunch s Notinem. Celá ta sláva se odehrávala v Cacao (můj oblíbenej podnik ❤️) a neměla chybu. Na snídu jsem si dopřála mango bowl, což je přesně ten typ pochutiny, co pořád lajkuju na instagramu, utírám slinu, ale nikdy nebyla možnost to vyzkoušet. Až teď - a jo, je to stejně dobrý jak to vypadá. A jo, klidně bych snědla i dvojitou porci. Na akci jsme si nejvíce sedly s Ráďou, Marťou a Luckou Šumovou - což jsou přesně ty slečny, které jsem sledovala už od začátku všech těch instasítí a sleduju je dodnes. Na akci bylo něco jako kreativní workshop - vytvoř si svou punčochu- hahaha - čti: ruce přilepené ke stolu, puchejře, spáleniny a výsledek, na který moc pyšní nejste:)





Po poledni jsme se pak přesunuli do prodejny na Florentinu, kde nám byly představeny novinky od Foreo. Já vám řeknu, že to Foreo je super věcička, nikdy jsem se o něj moc nezajímala, ale teď mi  přijde parádní. Každý den si s ní čistím obličej a cítím se hrozně důležitě, že pro sebe jako něco dělám....otázkou však je, za jak dlouho skončí Foreo na dně šuplíku stejně jako elektrický kartáček a epilátor na nohy....jsem totiž typ člověka, co ho moderní vymoženosti baví..ale jenom chvilku. Pak by se nejraději vrátil zpátky do své jeskyně.




Další vánoční akce byla od Yves Rocher. Konala se v nádherné restauraci La farma na Vinohradech. Na férovku říkám, že se jednalo o večeři - takže nějaké juchání nad kosmetikou se nekonalo. Nad Vánoční limitkou můžete juchat třeba tady - protože je vážně nádherná. Tak moc, že jsem jednu zelenou sadu pořídila i babičce k Vánocům.
Pokud nevíte, kam na nějaký kus žvance, doporučuju právě La Farma - na jídlo jsem neskutečně vybíravá. většina věcí mi nechutná, maso skoro nejím, zeleninu částečně, rýže mě nebaví a burgery jenom když mám náladu. Nicméně všechny ty chody byly neskutečné - nikdy jsem neměla lepší burger! A to kuře a ty jednohubky. Omg. Úplná slast. Abychom nebyly jenom u toho jídla (i když všichni víme, že to je to, co  na blogu a instagramu nejvíce táhne), tak jsem moc ráda, že jsem se konečně setkala se svými oblíbený Sisterhoods.











Přiznám se bez mučení, že i když na všechny ty akce chodím moc ráda a miluju je, vždycky se musím přemlouvat, abych vůbec vylezla z bytu. Mám ráda svůj klid a můj ideální den je takový, že po práci přiběhnu domů a tam se zavřu a už nikam nevycházím. Je to dost vtipné v kontrastu s tím, že dřív jsem byla schopná zrušenou kávičku s kámoškou obrečet.Ale od té doby, co jsem v kontaktu s lidmi cca 10 hodin denně, začínám si vážit každé chvíle jenom s mými zvířaty - hlavně tedy teď na podzim/v zimě. Jak to máte vy? Užíváte si zimní atmošky nebo raději teplého topení? :)

Když jsme u těch zvířat...♥






You Might Also Like

4 komentářů

  1. Moc pěkné ☺
    Hodně mě zaujala ta paletka Too Faced. ☺♥
    Event od YR jsem sledovala na instagramu a vypadalo a jistě bylo velmi zajímavě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka je skvělá, takže ji vřele doporučuju - viz novější příspěvek :) A YR akce nemají nikdy chybu ♥

      Vymazat
  2. A kde je jako nějaká zminka o nás s Verčou? :D :D Jinak akce Notino i YR vypadají super, muselo to být fajn :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Peti, já omylem vymazala všechny fotky z našich sešlostí.. ale z Crossu jsem si je už zálohovala. Takže ve vánočním článku budete zmíněné ve vší parádě :D

      Vymazat