Urbay Decay - Afterglow [Recenze]

By 14:00 , ,

Jednou za čas není špatné si vyhodit z kopejtka a pořídit si něco dražšího než obvykle.

Ale nesmí to být moc často, jinak to člověku neudělá tu radost, že jo :)

Nedávno jsem si vyhlídla paletku rozjasňovačů After Glow od Urban Decay - zaujala mě růžová paletka 4 odstínů, ale dlouho jsem odolávala. Až do jednoho krásného dne, kdy jsem v Norimberku narazila na její kolegyni - se šesti odstíny, které jsou laděné do hněda a zlata! Och, juch. #Nezbytnost


Odstíny zaujmou snad každého - pro mě jsou hnědé a oranžové, mamka juchá nad růžovými. Krásný je i zlatý rozjasňovač, který má decentní přirozenou barvu :) Každý odstín má i svůj vlastní název. U mě vede Psa, Paranoid a Sin. Na druhou stranu bych se obešla bez Kiss Off.


Pigmentace je suprová - lesk jak blesk. Možná až moc, proto jsem tuto paletku vyřadila z letního používání a místo ní jsem dala šanci srdíčkové tvářence a rozjasňovači od Makeup Revolution. Ono když se člověk potí, tak se sám leskne - nepotřebuje to tolik zvýrazňovat, že jo :)
Celkově mi příjde, že je paletka spíše na jaro, podzim a zimu. Ať už barevností odstínů, tak i svou konzistencí a pigmentací. K mému opálenému obličeji příliš nesedí, ale když mám světlejší obličej, vypadají perfektně.
Jinak doporučuju si dávat pozor, jakou vrstvu nanášíte -před nanesením raději oklepejte štěteček.





Všechny odstíny drží celý den a klidně i celou noc. Jsou prostě nesmrtelné. Zatímco oční stíny na své pigmentaci ztrací, makeup se setře, tvářenku a rozjasňovač mám na obličeji celý den - drží i po náročném dni a jen tak ho něčím nesetřete. Takže za mě naprostá spokojenost! 

Paletka je poměrně velká a těžká - obsahuje 6 x 4g pudrových odstínů a velké zrcátko. Na cestování ani do kabelky to bohužel není.


Dlouho mi vrtalo hlavou, zda se u značek jako Benefit, Urban Decay, Too faced...platí za tu značku nebo skutečně za kvalitu. Zatímco u Too faced mě všechny produkty, které jsem zkoušela, zklamaly (better than sex, báze pod stíny a Melted), u této paletky UD můžu říct, že je opravdu na úplně jiné úrovni, než ostatní levnější (i drogerkové) tvářenky. Za mě teda palec nahoru a nákupu nelituju. Jinak paletka mě vyšla na nějakých cca 52 Euro a u nás vychází na 1200 Kč.



You Might Also Like

3 komentářů