Goldwell - Rich Repair [Recenze] aneb péče o vlasy na míru

By 12:43 , ,

Před Vánoci mi přišel balíček od www.pro-vlasy.cz/, který obsahoval několik produktů.
Nejvíc mě na tomto eshopu zaujalo, že stačí popsat vaši hřívu a oni už za vás všechnu ostatní práci udělají. Vytvoří vám vlasovou péči na míru. Takže i já jsem se nechala překvapit a čekala, jaké značky a jaké přípravky mi přijdou, zvlášť když mám doma polovinu kadeřnictví. Samozřejmě to není podmínka. Pokud už máte odzkoušené oblíbené šampony, nikdo vás nenutí, abyste si koupila jiný, ale pokud jste nerozhodné, tým specialistů to rozhodne za vás :)




Balíček byl krásně zabalený, příšel fakt rychle (na to, že to bylo před Vánoci) a obsahoval 4 produkty - šampon, kondicionér, sérum a masku ve spreji.  Značku Goldwell znám, ale doposud jsem ji nezkoušela.

Šampon i kondicionér jsou z řady Rich Repair, která slibuje, že se jedná o "řadu pro suché a lámavé vlasy s okamžitě znatelným a viditelným efektem. Jemně myje a poskytuje vlasům intenzivní péči a hydrataci. Nezatěžuje vlasy, zvýrazňuje přirozený lesk a dodává hedvábně hladky pocit. Šampon je obohacen o microPROtec Complex s hedvábnými proteiny z Pašmíny a technologií IntraLipid, která obnovuje vlasy na povrchu i zevniř. Dodává chybějící lipidy, které jsou výsledkem poškození vlasů, a obnovuje strukturu kutikuly." Co musím u obou produktů vyzdvihnout je, že krásně voní, mají pratické balení a šampon příjemně pění. 
Oba produkty už používám více jak měsíc a jsem s nimi spokojená. Měsíc je podle mého ideální doba na to, posoudit, jakých výsledků vlasová péče dosáhla. Vlasy mám lesklé i zdravější (dokonce mě pochválila i kadeřnice, když jsem se za ní po pěti měsících vydala :D ). Vlasy nejsou zplihlé, nemastí se více než obvykle  a i druhý den po umytí zůstavají použitelné a objemné, i když je mám narovnané. Někdo možná zakroutí hlavou, ale mně se vlasy hodně mastí a dřív jsem si je myla denně, ale teď jsem díky těmto kvalitním přípravkům polevila na mytí obden.

Co mě trošku mrzí, je, že kondicionér je o 50ml menší než šampon, takže je hned pryč :) Ale tento problém má snad každá firma. Nemyslí na slečny, které mají dlouhé vlasy a kondicionéru spotřebují daleko více.


Dalším produktem je sérum pro lesk normálních a jemných barvených vlasů. Sérum nádherně voní a vůně je nejenom intenzivní, ale i dlouhotrvající. Nanáším ho do umytých a vlhkých vlasů, které pak vyfoukám. Jenom bacha.. stříkejte ho nad vanou, jinak se v koupelně zabijete :D hrozně po něm klouže podlaha! :D


A jako poslední produkt tu máme malinkou cestovní masku na vlasy od značky Revlon. Tuto značku znám velmi dobře. Moje kadeřnice používá barvy revlon a doma jsem měla i několik produktů na podporu růstu vlasů. Jedná se o masku ve spreji, která by měla vlasy vyživit - ehm, toto bohužel posoudit nemůžu. Masky preferuju v klasické hutné formě. Na druhou stranu musím vyzdvihnout, že nádherně a intenzivně voní.


Pokud bych měla shrnout celý balíček, tak říkám, že jsem spokojená. Všechny produkty mi vyhovovaly, seděly mým vlasům. Vlasy nezatěžovaly ani nemastily. Hlavně se mi vlasy dobře rozčesávaly, i když jsem je měla navlněné, a tudíž jsem si je pak už nečesala, abych vlny nepoškodila! Šampon i kondicionér si do budoucna koupím znovu. Sérum ne, protože ho moc nedokážu ocenit. Spíše než sérum na lesk vlasů, si do vlasů raději nanáším termosprej nebo tužidlo na objem :) Co mě na tomto balíčku bavilo nejvíc, byla právě ta možnost, že mi profesionální tým vybral produkty, které by mi mohly sedět, a já tak nemusela sedět hodiny u internetu a googlit :) 


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Goldwell znám a značka je mi sympatická, šampony mi od ní sedly.
    Soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. Nápad s tím, že ti sestaví vlasovou péči dělanou přímo na tebe se mi také líbí :) od značky Goldwell mám něco jako opalovák na vlasy, měla jsem ho s sebou v Chorvatsku a díky tomu mé vlasy přežily nápor Slunce v pohodě :)
    Opět s tebou musím souhlasit v nedomyšlenosti menších kondicionérů. Naopak, dělala bych je větší než šampony! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Aj mne sa ten napad paci, ze uz vyberu sampony presne na mieru :) Inak to aj ja som minule urobila, nastriekala som si nieco na vlasy a potom som sa smykala po kupelni este na druhy den :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Goldwell značku mám moc ráda :) používám od ní často barvu na vlasy v salonu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat