Pojďme být krásné + soutěž o balíček za 1 000Kč!

By 13:10

Krása....
Každý si pod tímto slovem představujeme asi něco jiného.

Každý máme naprosto rozdílný ideál krásy, který se věkem mění. To, co se nám líbilo dřív, se nám teď vůbec líbit nemusí. A naopak.
Přiznám se, že neznám žádnou dívku/ženu, která by si pořád připadala krásná. Každý den, každou chvíli, při každé situaci. My ženy máme takovou zvláštní vlastnost, a to, že jsme věčně samy se sebou nespokojené. Vadí nám krátké vlasy, vymytá barva, širší boky, silnější stehna, malá či naopak velká prsa. Někomu se pihy líbí a chtěl by je, jiná je má a maskuje je makeupem. Vadí nám náš obličej, tělo i váha. Nikdy nejsme úplně spokojené. Ale i tak určitě každá z nás má někdy pocit, kdy si připadá vyloženě krásná. Ať už ve chvíli, kdy jde v nádherných šatech na ples, na rande či když zrovna vyjde ze salónu krásy. Já jsem typ holky, která je příšerná perfekcionistka. Pořád bych něco měnila. A když nejsem spokojená se svým vnitřním já, necítím se ani býti krásná. Za kočku se považuju ve chvílích, kdy jsem na sebe pyšná. Kdy se mi něco povede, odvedu kus práce, mám ze sebe dobrý pocit, a zároveň cítím, že se ta moje spokojenost odráží i na moji venkovní kráse. Když jsem spokojená, cítím, že jsem daleko krásnější a sama sobě se líbím. A proto se snažím se často chválit, odměňovat se za něco, co jsem udělala. A nemusí to být velké věci. Mám ze sebe dobrý pocit například když uvařím večeři, nachystám příteli snídani do postele, uklidím nebo donesu mamce dárek..jen tak...


Nevím, jak to máte vy, ale myslím, že by bylo fajn odhodit tu věčnou nespokojenost s tím, co nám chybí nebo naopak přebývá, a vyzdvihnout to, co je na nás pěkné. Nenadávat na své pihy, ale naopak si říct, že máme to, po čem jiné touží. Nebrečet nad malým hrudníkem, ale naopak ocenit to, že nás bolí záda leda tak z kabelky a nemusíme nosit velké podprsenky. Zadek můžeme mít větší, ale některé ženy si do zadku nechají strkat silikon, aby měly kachní prdel. Víte, kolik tak ušetříme za silikon? :D 

Je třeba si tak nějak uvědomit, že jsme všechny krásné, i když každá úplně jinak a úplně jiným způsobem. A s naší krásou se taky pojí soutěž o balíček výrobků Astrid v hodnotě 1 000,- Kč.



Jak na to?
Stačí se vyfotit, přidat fotku na instagram s hashtagem #CeskaKrasa a napsat, proč a kdy se cítíte být krásná. Pokud nemáte instagram, nevadí, zapojit se můžete i tak. Každý týden jedna z vás vyhraje balíček plný cen! Více se dočtete na stránkách www.ceska-krasa.cz, kde se taky dozvíte, jak vyhrát i bez instagramu :)Výherce nevybírám já a fotka je jenom ilustrační ;) Sama nevím, co v balíčku bude!
Takže neváhejte a do soutěže se zapojte! Už jenom proto, abyste zapracovaly na svém sebevědomí! 

You Might Also Like

1 komentářů