Jak se chránit před sluncem se značkou Astrid Sun [Recenze]

By 14:48 , ,

Ahooj!

Nebudu vám kecat, balíček s ochranou před sluncem od Astridu mi přišel už pěkně dávno a ač jsem ho stále měla na očích, nebyla možnost ho pořádně vyzkoušet, otestovat. Buď nebyl čas, já trávila dny zavřená doma/v práci/u učení anebo prostě nebylo slunko. Domů k našim jsem jezdila s tím, že chci strávit několik nerušených dnů u bazénu a chytit bronz, ale hádejte co..pokaždé, když jsem domu přijela, zastihla mě studená vlna, 12°C, déšť a tak. A tak se k celé recenzi dostávám až teď.



Balíček byl složený ze sedmi produktů - 3 balzámů na rty, hydratačního mléka na opalování, oleje, pleťového krému a hydratačního mléka po opalování.

Nejvíc ze všeho mě zaujaly balzámy na rty - balzámy jsou mým asi nejpoužívanějším přípravkem a každodenní závislostí. Vyzkoušela jsem jich spousty - Labelo, Balea, Yves Rocher, BabyLips, Nivea...
Ze všech vyzkoušených jsem si ale nejvíce oblíbila právě balzámky od Astridu, které jsou srovnatelné s Babylips od Maybelline a ty jsou pro mě naprosto TOP!
Astrid balzámky mají příjemnou vůni, jsou hezky vláčné, rty hydratují, nevysušují a nemáte po nich pocit suchých rtů (jako např. po Labelu, u kterých je jasně vidět, že jsou na nich rty závislé - jakmile je chvilku nepoužíváte, rty se začnou vysušovat), mají praktické balení a ty pigmentované lehounce barví - ale nic nepřirozeného :) Mým nejoblíbenějším kouskem je kupodivu modrý - bezbarvý balzám s ochranným faktorem 20 - Sport, který nosím v kabelce pořád.


Olej na opalování - OF 20 příjemně voní, je mastný, ale zároveň nelepí a do pokožky se krásně vsákne - nedělá pak mastné fleky a celkově je pokožka příjemně hydratovaná, prozářená a připravená na opalování :) Ochranný faktor dvacet na české sluníčko určitě stačí, takže se nemusíte bát, že byste se nějak extrémně spálili. Olej je navíc obohacen o multivitamínový komplex a beta-karoten.


Hydratační mléko na opalování ve spreji, OF 30 - na mléku mě nejvíce baví, že je ve spreji. Konečně mléko, u kterého se dá pohodově uhlídat aplikace, neroztéká se všude, neroztápí se na slunci. Příjemně se aplikuje, roztírá a vpíjí se do pokožky. Nedělá mastný, ulepený finiš.

Pleťový krém na opalování - OF 30 - ze všec produktů jsem ho využila nejméně. Většinu času, kdy jsem se pohybovala na sluníčku, jsem totiž měla na obličeji makeup s ochranným faktorem (procházky, výlety...). Pro mě jde tedy o produkt, pro který tak úplně nejsem cílová skupina - ne teď, ale věřím, že na dovolené se to změní. Krém příjemně voní, stejně jako všechny předchozí produkty, tak i on se dobře nanáší, vpíjí, nedělá obličej přehnaně mastným a ulepeným.


Hydratační mléko po opalování ve spreji - tak toto mléko je mým největším favoritem. Miluju tu vůni a hydrataci. Několikrát jsem se dokonce přistihla, že se jim mažu i když jsem se neopalovala. Krásně totiž pokožku rozzáží, zjemní, není mastný a rychle se vsákne. A třeba takové nohy po něm vypadají naprosto úžasně!


Celkově k sluneční péči můžu říct, že splnila mé očekávání. Všechny produkty jsou příjemné a můžu doporučit na české slunce. Jestli OF stačí i na ostřejší sluníčko u moře vám teď ale neřeknu. Vím, že loni v Itálii mi třeba krémy od Astridu nestačily, a já se spálila. Ale to je normální. Pokud jedete na dovolenou do Afrických či Asijských zemí, určitě spíše doporučuji krémy z lékarny, pokud se opalujete doma, Astrid příjemně poslouží.


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Takovýto balíček by se mi na dovolenou hodil hodně! :) vypadá dobře a já bych hojně využila i ten krém na pleť, k moři bych totiž nechodila v makeupu :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. My něco už od Astrid doma měli a bylo to docela fajn:) Mám ráda tuto kosmetiku. A měla jsem i balzám s uv faktorem.:) Jinak o tom dešti mi ani nemluv. :/

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. tento balíček mi taktiež prišiel a bola to skvelá záchrana na leto pre mňa a ešte stále je ♥

    OdpovědětVymazat