NYX Lingerie [Recenze] - vydrží? Vydrží!

By 18:15 , , ,

Holky, sháníte rtěnku, která vydrží ples, rande i jídlo?
Možná jsem ji právě našla..




O Bourjois rtěnkách jsem už psala tady ...jsou dobré, vyhovují mi, ale chtěla jsem zkusit zase něco jiného. Na instagramu mi několik z Vás poradilo NYX Lingerie, a tak jsem při první příležitosti běžela do Douglasu a nový kousek z této kolekce jsem si pořídila - sáhla jsem po odstínu 01 Honeymoon - tmavě hnědé. Mamka si pak vybrala 07 Satin Ribbon, což je čistá tělovka, která vypadá dobře k hodně tmavému líčení očí, ale jinak je dost nevýrazná.


Cena těchto rtěnek je 219,- má 4 ml a klasický placatý štěteček jako mají lesky na rty. NYX je dostupný v Douglasu či v NYX speciálce (my, co nebydlíme v Praze, si můžeme leda tak pobrečet)

Ke rtěnkám mi byla doporučena báze/primer od stejné značky, aby se mi rty nevysušovaly. Cena asi 180,- Tím, zda mi primer skutečně pomáhá, si moc jistá nejsem. Přijde mi, že klasický balzám na rty udělá stejnou ne-li lepší práci..Takže znovu bych si ho nekoupila.

Rtěnka je matná, hodně sytá, ale jde s ní udělat jak tmavší vrstva, tak i trošku světlejší. Nevýhodou je, že hodně vysušuje! Takže pokud trpíte na věčně suché rty, doporučuju balzámovat, balzámovat, balzámovat! Anebo si pořiďte průhledný lesk na rty! Jinak totiž budete mít tendence si rty pořád olizovat, a to pak jde barva dolů.


Co rtěnka vydrží?
* Mastný kuřecí vývar - ANO
* Oběd - ANO
* Líbání - ANO
* Odpolední ležknutí - ANO
Rtěnka je skoro dokonalá. Zvládá všechno a hlavně se neobtiskává, což je super. Ale nemůžete čekat, že po  několikaminutovém líbání, pití, olizování si rtů a ještě fyzické zátěži (třeba tanci na plese) bude držet jako přibitá. To ne. Ale aspoň se nerozmazává po celém obličeji a hlavně pokud ze rtů mizí, tak rovnoměrně! Nestane se vám, že vám na rtech zůstane kontura a zbytek je pryč!


Bez balzámu hodně vysušuje

Nevýhoda této řady je v tom, že je k dostání pouze v tělových temných odstínech, což se ve většině případů nelíbí chlapům (ani u taťky ani u Luka jsem nepochodila - oba se shodli, že tyto temné barvy se hodí spíše pro starší ženy..a když mi měli vybrat odstín podle nich, oba vybrali rtěnku z úplně jiné řady)

srovnání odstínů s theBalm - odstín Committed - zatímco theBalm má zářivější a barevnější odstíny, Lingerie sází na "temnotu"

Takže ANO, určitě doporučuju. Rtěnka není ani moc drahá, je krásná a drží, ale hodně vysušuje a je pouze v temných odstínech. Ale přijde mi, že je lepší než klasická NYX Soft matte!





You Might Also Like

8 komentářů

  1. Mám odstín Ebmellishement a jsem s němi spokojená :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné farby! Presne môj štýl :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. veľmi pekná recenzia :) tieto rúže sú super, mám jeden odtieň Lingerie, ale je pravda že vysušuje trošku...ale tak ktorý to nerobí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. Ta 01 je perfektní!! zatím žádnou nemám, ale okukuji je už dlouho :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já zatím odolávala této řadě, ale teď si mne na ní hrozně navnadila, nevím, co mám dělat :DDD

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  6. Já myslím, že Ti odstín sluší :) a jak jsem měla já v článku tu temnou rtěnku, tak přítelovi se to líbilo, ale mamka a kamarádka říkala, že jsem jak umrlec :D

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se ty odstíny líbí a myslím, že ti sluší ;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat