Lee Stafford - lesk na vlasy ve spreji + fixační sprej na vlasy [recenze]

By 10:10 , ,

Jak už možná víte, s výrobky Lee Stafford už nějaké ty zkušenosti mám. Na jaře jsem si koupila jejich řadu na objem (recenze ZDE) a masku na vlasy, které nikdy nedorostou (recenze ZDE).
Obojí hodnotím kladně, takže když jsem k narozkám dostala od svého milovaného káma ♥ na prozkoušení cestovní balení laku na vlasy, spreje na lesk (a šamponu a kondicionéru na žehlení - ae o těch zase příště), byla jsem fakt v sedmém nebi :D 

Dneska vám tu teda zhodnotím Lesk na vlasy ve spreji & Fixační sprej na vlasy.
Seženete je na stránkách či prodejnách profimed.cz


Shrnutí obou výrobků

  • Cena
Cestovní balení - 50 ml seženete za 109,-, velké 200 ml balení stojí 309,- Najdete je ZDE a ZDE a ZDE.
  • Balení
Růžové - jako celý Lee Stafford. Mně osobně se tento styling moc nelíbí (osobní boj s růžovou barvou), nicméně co jsem tak četla, ostatní slečny jsou z něj unešené. Jediné, co se mi na obalech fakt líbí, jsou ty bílé nápisy. Vypadají stylově.
Co se týče balení, je to klasická lahvička s plastovým víčkem. Myslím, že i celkově provedení je dost kvalitní - obě tyto lahvičky už toho se mnou hodně zažily - a stále nemají žádnou vadu na kráse.


  • Vůně
Voňavá, sladká, dlouho vydrží. Výrobky Lee mají specifickou a příjemnou vůni, která mě prostě baví a myslím, že nejsem výjimka. Co jsem tak slyšela, tak se hodně líbí i mužům:)
  • Konzistence
Lesk na vlasy: Na lesku se mi líbí, že vlasy neslepuje. Je jemný, lehký, na vlasech nejde cítit. Vlasy se po něm opravdu lesknou (ale takovým tím přirozeným způsobem - nevypadají uměle, ale spíše zdravě) .

Lak na vlasy: nezatěžuje, ani neslepuje - je prostě jemný a šetrný. Nevytváří efekt masky - vlastně ho na vlasech téměř necítíte. Ani na omak.
  • Účinky:
Lesk na vlasy: "Tento přípravek využívá tajného receptu matky přírody – kopíruje efekt olejů, které poskytují lesk a ochranu peří vodních ptáků. Maximum lesku při minimu úsilí. " - osobně bych řekla, že oleje sice nenahradí (přece jenom mají mastnou konzistenci, a proto je lesk větší), nicméně jako velké plus spatřuju v tom, že tento lesk vlasy nemastí ani nezatěžuje, jako tomu může být u olejů.

Lak na vlasy: "Sprej na vlasy, který opravdu fixuje." - tak tady záleží na tom, co od laku očekáváte. Pokud toužíte jenom po tom, aby trochu vlasy přidržel, je pro vás Lee ideální. Pokud ale chcete zafixovat nějaký učes, který má vydržet nejlépe celý den, nastává trochu problém.  

Sprej pro lesk
  • Klady x zápory
* U obou výrobků se mi líbí, že jsou k dostání v cestovním balení - hned jsem ušetřila místo v kufru.
* Příjemná vůně, který vydrží a člověku se jen tak neomrzí
* Ani  jeden z výrobků není pro vlasy těžký, nezatěžuje, neslepuje, není ve vlasech nejpříjemný.
* Nesvědí z nich pokožka hlavy
* Vlasy se nemastí!
* Na omak jsou vlasy příjemné, a to, že v nich máte nějaké stylingové přípravky, poznáte jen minimálně.

* U laku bych očekávala větší fixaci. 
* Mrzí mě, že Lee je sice k dostání v drogeriích DM, ale jen jeho základní výrobky, a pokud chcete něco víc, musíte do PROFIMEDU, který se moc v mém okolí nevyskytuje:)

Fixační sprej


Koupila bych si výrobky znovu? Fixační lak nejspíš ano, lesk mi sice velice vyhovoval, ale přijde mi, že je pro mě celkem zbytečný. Celkový styling zase tolik neřeším - takže představa, že si do vlasů stříkám pravidelně lesk, by u mě moc neuspěla. Ale pokud jste v péči o vlasy puntičkáři, věřím, že toto je výrobek pro vás jako dělaný :)

  • Celkové hodnocení: 9 z 10 (pro oba výrobky)


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Hezká recenze, já už jsem několikrát uvažovala o té jejich masce pro vlasy, které nechcou růst, ale pořád nevím, jestli do ní jít :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych do ni na tvém místě šla. Myslím, že je fakt účinná a kvalitní. Jedna z nejlepších masek, co jsem kdy měla. Teď už vím, že si ji jednou koupím znovu.

      Vymazat
  2. Já jsem o té masce přemýšlela, ale moc se mi nechcou dátat ty peníze,u jednoho videa jsem zase slyšela, že maska vlasům nepomohla, tak nevím, to je těžký :D. Jinak skvělá recenze :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Po lesku bych se mohla mrknout,vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já osobně se se značkou Lee Stafford setkávám poprvé, bude to nejspíš tím, že jsem typ "věrná svým stálicím" a i přesto, že ráda experimentuju, vždycky se pohybuju ve známých vodách (nejspíš i tohle je známá značka, ale jednoduše jsme ještě neměly tu možnost se poznat :-D). Růžové balení taky není zrovna můj šálek čaje, ale všechno se dá překousnout, když jde o kvalitní obsah. Možná bych hodila očkem i po tom lesku na vlasy, protože momentálně od léta žáden nemám, ale uvidíme. Jsem ten typ, co upřednostňuje nákup kosmetiky cestou na nákupy oblečení, takže většinou si vše obstarávám v Sephoře a Douglasu, když už mám tu cestu kolem, že ano. Teď si začínám uvědomovat, jak jsem pohodlný člověk, s tím bych měla něco udělat. :-D

    OdpovědětVymazat