Vánoční dárky na poslední chvíli

By 16:11 , , ,

Všichni, kdo ještě nemáte vánoční dárky, zbystřete! Mám pro vás ve spolupráci s Elnino pár tipů na věci, které by mně samotné udělaly hroznou radost! A myslím, že nejsem jediná :)

Pupa Milano


Pro něj

Sehnat příteli/tátovi či dědovi dárek, je mnohdy pořádný oříšek. Každý rok stojím před tím stejným problémem a snažím se přijít na to, čím udělat radost tentokrát. Pokud zrovna nekupuju šroubováky, vrtačky, věci k autu, fitness náramky nebo výlety, sahám po kosmetice. 

Přítel, ale i taťka určitě ocení kvalitní parfém/toaletku, která vydrží vonět celý den a skvěle se jim trefí do vkusu. Já pravidelně kupuju Dior - Sauvage. Pro mě nejvíc mužnou vůni, která na každém ale voní úplně jinak. Sauvage koupíte jak ve formě toaletní vody, parfémované vody, tak i parfému - podle toho se taky odvíjí cena. Výdrž je ale celodenní a těžko se hledá konkurence. Jak ji jednou podlehnete, jen tak něco vám už pak nevoní.

Dior Sauvage


Pokud hledáte jen něco menšího, mrkněte po styligových přípravcích na vlasy. I muži se rádi starají o své vlasy a třeba takový suchý šampon nebo stylingový sprej můžou udělat radost. Za zmínku taky určitě stojí různé kosmetické balíčky s vůní, deodorantem, sprchovým gelem... Anebo pokud máte doma "fousáče", mrkněte po různých olejíččích/vodičkách na úpravu či růst vousů.

Škodu neuděláte ani pokud sáhnete po sadách na čištění obličeje. Ze začátku si sice poslechnete, že ten váš není žádná "princezna", aby si čistil obličej, ale časem se do pleti bez akné a nedokonalostí zamiluje.  (domácí zkušenost :))) Na čisté a udržované pleti není přece nic holčičího. 


Pro ni

U parfémů ještě chvíli zůstaneme, protože ženy milují kvalitní vůně daleko více než muži a také je daleko více ocení. Hezké kazety se dají sehnat už od 500 Kč, ale pokud je vaše mamka/přítelkyně/babička/tchýně náročnější, mrkněte například po vůních od Chloé, Giorgio Armani nebo třeba Carolina Herrera. Skvělým kupem je například vůně My way (MILUJU! na recenzi můžete kouknout SEM) anebo ikonická bota Good Girl. V dárkové kazetě ji najdete spolu s tělovým mlékem a můžete se rozhodnout pro několik velikostí podle vašich cenových možností. 

Z levnějších kazet si pak můžete vybrat například ze značek Guess, Calvin Klein, Davidoff..



Za zmínku stojí taky různé dárkové sady, které obsahují například dekorativku, pečující kosmetiku nebo třeba věci do koupele. Fantazií se meze nekladou. S krásnými balíčky přišla například Pupa Milano. Za necelé čtyři stovky koupíte dárkovou kazetu s psaníčkem, řasenkou, tužkou nebo třeba odličovákem, popř. sadou na nehty. No a to psaníčko se dá normálně nosit ven. Není to žádná laciná kosmetická taška, co raději schováte do kabelky.  Koho nezaujala Pupa, najde se třeba v dárkových kazetách od Lancome, Bourjois či v levnější variantě - Gabriella Salvete. U GS se nemusíte bát, že by byl někdo zklamaný. Je to jedna z těch lepších "drogerkových značek". Sama ji používám téměř denně a hlavně bestsellery stojí za to. 

Pupa Milano


Pokud není žádná kosmetická sada pro vás ta pravá, vytvořte ji! Proč nezkombinovat balíček z vlastních oblíbených produktů, které rádi doporučíte i někomu dalšímu? Fantazii se meze nekladou, takže do balíčku můžete dát cokoliv, co za to podle vás stojí. Já si třeba sestavila balíček z  Essie laků na nehty, které jsou moje must-have kousky, protože na nehtech poměrně dlouho vydrží (Recenze ZDE) a hlavně na Elnino jsou za pár korun.


Koho nepotěší vůně ani kosmetika, zaujme ho třeba Yankee Candle. O této značce svíček jsem psala už několikrát. Často mi chodí dotazy, jestli za to YC stojí a pokaždé odpovídám - ano, stojí. Vydrží vonět neskutečně dlouho (velká verze až 150 hodin) a vždycky naprosto nádherně provoní celý byt. Na Elnino vycházejí finančně nejlépe a můžete si vybrat jak z klasických kulatých, tak i z těch hranatých.  Koho nezaujme svíčka, může si třeba vybrat difuzér, protože ten je taky skvělý jako dárek (Recenze ZDE). Sama jsem několik YC difuzérů koupila kamarádkám, mamce, babičcce :)))


You Might Also Like

0 komentářů