Na dně XIII.

By 11:27

Před nějakou dobou jsem se hrozně nadchla, že budu psát recenze spotřebovaných produktů, protože někdy se mi prostě nedaří je zrecenzovat hned na začátku a byla by škoda o nich mlčet. Jenže jak tak jde čas, zjišťuju, že doma se mi plní tašky prázdnými lahvičkami a nic z toho :) Takže se konečně do toho dávám a přidávám nový článek do kategorie "na dně", než mě doma zavalí další přeplněná taška :)  


* Neutrogena Curcuma Clear - od Neutrogeny jsem měla na testování celou řadu. Pěnu, osvěžující mlhu a ještě jsem si v Německu koupila čistící gel. Curcuma byla hodně parfemovaná, což nemusí každému vyhovovat, ale co se týká řady celkově, hrozně mi vyhovovala. Je určená citlivé, suché a problematické pleti. Začala jsem ji testovat v dubnu a vydržela mi poměrně dlouho. Nejvíce mi asi sedla pěna, tuhle konzistenci mám u čištění nejraději. Osvěžující mlhu jsem si taky oblíbila, ale nevím, co se stalo, poslední dobou jsem na ni dostala alergii. Kdykoliv ji na sebe stříknu, do dvou minut zrudnu a celý obličej mě pálí, a tak jsem ji bohužel musela říct pápá. Je to hrozná škoda, dřív mi totiž seděla. Na druhou stranu je pravda, že s návratem roušek a covidu se moje pleť hodně zhoršila a já si už nesmím obličej mýt ani vodou, ale musím používat balenou kojeneckou vodu. Jinak automaticky oteču a všechno mě pálí. #díkyKorono #DíkyKvalitníPražskáVodo #DíkyRoušky
Koupila bych si znovu: Pěnu i gel ano, byla to výborná řada. Mlhu už bohužel ne



* Saffee - Micellar water - jak jsem ze začátku byla ze značky Saffee nadšená a používala ji ráda, postihl mě podobný osud jako s Curcuma clear od Neutrogeny. Micelárka mi začala časem vadit, vysušovat a celkově jsem po ní měla dost citlivý obličej. Takže jsem ji sice spotřebovala (částečně při čistění štětců), ale znovu bych si ji už nepořídila.
Koupila bych si znovu: Ne

* Voděodolný odličovač očí a rtů Nuskin - tento dvoufázový odličovač mi sedl. Skvěle si poradil jak s líčením očí - a to i s tím voděodolným, tak i s voděodolnou rtěnkou. Byl lehce mastný, ale neucpával póry. Za mě určitě jeden z těch nejlepších kousků, co jsem kdy měla.
Koupila bych si znovu: Ano 



Neutrogena Radiance Boost
- jestli nějakou značku masek miluju, tak je to Neutrogena. Jsou rozdělené na dvě plátýnka, takže se snáz obličeji přizpůsobí a navíc nejsou tak těžké, takže z obličeje jen tak nespadnou. Mají příjemnou konzistenci, nejsou moc mokré a ani moc "těžké". Tahle konkrétní je určená k rozjasnění a osvěžení pleti, pleť zjemňuje a dodává ji dostatečné živiny. Byla jsem s ní moc spokojená. Podle mého to je jedna z nejlepších masek dostupná v drogerii. 
Koupila bych si znovu: Ano


Garnier Skin Naturals Moisture
- zelená maska je určená normální a smíšené pleti, růžová suché a citlivé. Obě masky byly hodně příjemné, měly krásně nacucané plátýnko. Stojí okolo 60 Kč (v drogeriích jsou na ně často slevy a jsou k sehnání za 48 Kč - zvlášť v Rossmannovi). Za mě to je určitě super koupě, protože krásně hydratují a dodávají pleti to, co potřebuje. Víc mi asi vyhovovala ta zelená, lépe voněla. Výhoda těchto masek je, že jsou dobře udělané a nekloužou z obličeje, takže jsem s nimi zvládla uklízet i lakovat si nehty. 
Koupila bych si znovu: Ano



Davines Alchemic Conditioner - tento přírodní kondicionér pro barvené vlasy miluju. Je to asi moje třetí balení a už bych ho nevyměnila. Dodává vlasům měděný odstín a zabraňuje, aby se barva tak snadno vymyla. Hodně mi pomohl po návratu z dovolené, kdy jsem přijela skoro blonďatá, ale po dvou umytích jsem zase byla zrzka. Kondicionér je navíc vyživující a dodává vlasům všechny potřebné látky a zároveň je nijak nezatěžuje.
Koupila bych si znovu: Ano

* Yves Rocher Anti-Casse - tohle sérum na vlasy, které chrání vlasy před teplem jsem používala celkem dlouho, ale nějak jsem mu na chuť nepřišla. Často se mi stávalo, že jsem měla vlasy mastné, zatížené, pramínkovaly se nebo nešly nijak učesat a tepelně upravit. Pořád jsem nevěděla, čím to je, proto jsem vystřídala několik šamponu a přišla na to, že je to tím sérem. Takže za mě ne. Pro jemné vlasy je produkt hodně těžký. 
Koupila bych si znovu: Ne

* Maska na vlasy Yves Rocher - Pureté Purity - tahle kopřivová maska nebyla vůbec špatná. Má cestovní velikost, takže je super praktická.  Výtažek z kopřiv má navíc zajistit, aby se vlasy tolik nemastily, což se podle mě podařilo, ale samozřejmě záleží na šamponu a dalších přípravcích, které si na vlasy člověk aplikuje. 
Koupila bych si znovu: Ano

 


Deodorant Dove Sensitive 48H deodorant - jak antiperspiranty Dove miluju, tak tento deodorant byl naprostá tragédie a postaral se o mi nepříjemný trapas, kdy jsem si před srazem s kámoškou musela zaběhnout do drogerie pro něco silnějšího. Po tomto deodorantu jsem spíše smrděla než voněla, takže po pár použitích letěl do koše a už nikdy víc.

Koupila bych si znovu: Ne

Parfemovaná vůně Cacharel Yes I am - tuhle vůni miluju. Je to už moje druhé balení. Líbí se mi, že má praktický obal i velikost, vejde se do kabelky (50ml), navíc vypadá jako rtěnka, což je pro každou kosmetickou maniačku naprosté blaho. Vůně vydrží dlouho, a cítila jsem ji na sobě i v průběhu dne. 
Koupila bych si znovu: Ano 


Sprchový gel ISANA I love you deerly - asi nikomu nemusím vysvětlovat, proč jsem si tento Rossmaňáckej sprcháč pořizovala, což? :) Je nádhernej a stejně jako krásně vypadá, tak i úžasně voní. Pokud jde o sprchové gely a mýdla, neřeším značky, ale zpravidla si je vybírám podle obalu a vůně. A stejně jako Isana, tak i DMko mají skvělé kousky za pár korun, které jsou roztomilé a splní to, co má sprchový gel splňovat :)
Koupila bych si znovu: Ano

Sprchová pěna FA Foam & oil - poslední dobou jsem si hodně oblíbila pěnové produkty. U sprchových pěn mě baví, že stačí malá kapička. Tahle kokosová navíc nádherně voní a přijde mi, že hezky vyživovala. Používala jsem ji hlavně na mytí rukou a musím říct, že zatímco většinou mám ruce hrozně suché, teď byly v pohodě. 
Koupila bych si znovu: Ano 


 *jsou označené produkty, které jsem dostala v rámci barterové spolupráce.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ta sprchová pěna musí být fajn. Měla jsem jen jednu od Balei a chtěla bych vyzkoušet i další značky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchova pěna od FA byla ta nejlepší pěna co jsem kdy vyzkoušela. Musím si koupit do zásoby :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Už vím, kterému Dove se mám vyhnout :D nic krom Dove a Soft&Gentle používat nemůžu, hned mám vyrážku. Sázím ale hlavně tedy na tu klasiku s modrým víčkem :) Jinak, co se týká té sady Curcuma, také jsem mlze moc nepřišla na chuť. Nic moc to nedělá a už po ní tedy téměř nesahám. Za to pěna je fakt super! A obvykle na parfemaci ve skincare moc nejsem, ale tahle vůně se mi děsně líbí :D super článek <3

    OdpovědětVymazat
  4. Neutrogenu chci zkusit, až trochu snížim zásoby :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Tu kokosovou pěnu jsem také měla a byla jsem s ní spokojená! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych chtěla zkusit tu Neutrogenu. :) Škoda, že ti už nesedí. Ty Dove moc nemusím...

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat