Bourjois Delice de Poudre [Recenze]

By 8:20

Jestli mám nějakou značku z drogerie fakt ráda, je to Bourjois. Našla jsem si pár oblíbenců - ať už je řeč o  makeupu Always Fabulous (Recenze), rtěnkách v tužce Velvet the pencil (Recenze) či pudru Healthy Mix (Recenze) a ty moc ráda používám.... Některé kousky jsou sice fakt průser - a to hlavně oční stíny, ale ostatní věci má Bourjois fakt skvělý.
Teď se mezi novinky zařadily 2 paletky bronzerů Délice de poudre a spolu s Délice de poudre Highlighting palette, která obsahuje dva rozjasňovače, bronzer a tvářenku, tvoří nesmrtelnou trojku. Každý z produktů stojí 399,- a seženete je třeba v DM drogerii.

Bourjois Délice de poudre


Rozjasňující paletku už používám několik měsíců a je skvělá. Bronzer obsahuje malé třpytečky, které ale působí přirozeně a hezky, na obličeji přiliš nekřičí a hodí se na každodenní líčení. Tvářenka je sytě růžová, taky obsahuje malé třpytky. A můžete ji použít nejenom jako tvářenku, ale i jako stín či rozjasňovač. Dále v paletce najdete dva rozjasňovače - světlejší a bronzující. Všechny tyhle 4 odstíny mají mnoho využítí - ať už jako rozjasňovač, stíny či tvářenka. Příliš nepráší, dobře se nanáší, obličej nenuceně rozjasní a hlavně vydrží celý den.

Bourjois Delice de Poudre

Bourjois Delice de Poudre


Novinkové paletky Délice de poudre bronzing powder jsou dostupné ve dvou odstínech - 51 a 52. Odstín 51 je světlejší a spíše šmrncnutý do meruňkové. 52 je tvavší, spíše hnědý. Ale nějaký výraznější rozdíl mezi odstíny není. Oba jsou teplé, nemají studený podtón. Gramáž je 16,5 g, což jsou pro představu dvě větší tvářenky Hoola od Benefitu (jedna má 8g), takže produkt Vám nějaký ten rok vydrží.
Paletky pěkně jemně voní a vůně se přenáší i na obličej. Mají praktické zaklapovací balení, které se hodí i na cesty, vypadá elegantně a díky magnetkám drží.
Výdrž bronzeru je celodenní. Není přehnaně pigmentovaný a s dobrým štětcem dosáhnete krásného přirozeného výsledku.

Bourjois Delice de Poudre

Bourjois Delice de Poudre

Shrnuto, podtrženo. Všechny tři paletky používám moc ráda a téměř denně. Vím, že na tento druh produktů se u Bourjois můžu spolehnout. Dostanu to, co od produktu očekávám a to ještě v kategori "drogerka". Všechny produkty jsou rozumně pigmentované, čili žádná divočina. Nepráší, a tak spotřebujete takové množství, jaké chcete.

Bourjois Delice de Poudre

Barter spolupráce s Bourjois
Kejt//Instantní krása
www.instagram.com/scaryKejt/

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Já od Bourjois miluji ty klasické tvářenky, pro mě to je nostalgie z dětství, kdy je mamča měla furt doma. Tyhle čoko pletky ale vypadají krásně na pohled.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat