Stojí vlasová kosmetika Tigi Bed Head Resurrection za to? [Recenze]

By 8:00 , ,

Přiznám se, že bych po produktech Tigi nesáhla, kdybych nedostala několik doporučení.. Jejich obaly na mě působí tak nějak drogerkově a nevzbuzují ve mně pocit, že se jedná o profi značku.
Nicméně za doporučení musím poděkovat, protože Bed head - Head Resurrection je jedna z nejlepších vlasových řad, které jsem kdy měla.



Obojí jsem kupovala na elnino.cz, cena produktů se pohybuje okolo 150 Kč za kus, kondicionér má 200ml, šampon 250ml. Co mě uchvátilo hned napoprvé, je vůně - silná, sladká, ovocná.

Konzistence produktů není ani vodová, ani příliš tuhá, takže se s nimi dobře pracuje a stačí nepatrné množství, aby se výživa dostala do celých délek vlasů. Bodík navíc ode mě dostane kondicionér, který má takovou "klouzavou" konzistenci, takže hned poznáte, kde jste ho nanesly a snadno smyjete. Produkty nepění ani moc ani málo. Celkově se s nimi vlasy myjou příjemně a hlavně rychle. Po umytí jsou vlasy jemné, hladké, dobře se rozčesávají - a to i po volném uschnutí nebo po vyfenování. Další bodík navíc dávám této vlasovce za to, že i když večer ulehnu do postele s mokrou hlavou, ráno jdou vlasy krásně a hlavně rychle rozčesat.



Celkově mají vlasy objem, nijak zvlášť se nemastí (neřeknu vám to z dlouhodobého hlediska, protože si vlasy myju denně/obden), jsou nadýchané, dobře se s nimi pracuje (žehlí, kulmují), pěkně voní, drží tvar. Kondicionér se dobře smývá (nemusíte se bát, že pokud vlasy důkladně nepropláchnete, zůstane vám na hlavě takové to slepené něco).

Celkově bych řekla, že této vlasovce nemám co vytknout. Je perfektní po všech stránkách. A přijde mi, že se klidně může srovnávat i s dražšími produkty - např. s řadou Redken - Cerafill Defy. 


You Might Also Like

2 komentářů

  1. vypadá dobře, na tigi čtu převážně kladné recenze :-)

    TO BYL MŮJ BŘEZEN

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle značka je skvělá :)) dokonce mám i moc dobré zkušenosti s těmito dvěma produkty :)) a ta jejich vůně!! Ach..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat