Citylife detox + tipy na detox

By 14:01 ,

Ještě předtím, než jsem vyrazila do nedaleké Itálie, jsem stihla navštívit jednu skvělou akci od Astridu. Astrid nám představoval novinky z řady Citylife detox a kromě nových kosmetických novinek jsme si taky pochutnaly na zdravém jídle či jsme si vyzkoušely kancelářskou jógu.



Život ve městě je super a přiznám se, že bych ho už za nic nevyměnila. Představa, jak se vracím zpátky na vesnici nebo do malého městečka, je děsivá. Někomu možná život mimo všechen tento ruch vyhovuje, jinému ne. Nová řada Citylife detox je proto určená ženám žijícím ve městech, protože tento život není jenom pozitivní, ale také má svá negativa - hluk, stres, špatné ovzduší, smog... to všechno má dopad na naše pocity, na náš vzhled, na naši pleť. Astrid tedy přišel s řadou, která by měla udržovat naši pleť hydratovanou, chráněnou od všech těch negativních vlivů, zářivou a zdravě vypadající.

V této řadě najdeme kromě micelární vody (miluju micelárky Astrid..co si budeme - jsou nejlepší) taky noční & denní krém a černou masku s aktivním uhlím. Ceny těchto produktů se pohybují okolo 119,-. Slupovací masku pak koupíte za 40,-
Dostupnost? Všude! Teta, DM, Tesco, Rossmann...







Na akci jsem se konečně seznámila se Shelfofbeauty, OKmakeup karolinou a Lolou. No a taky nesmíme zapomenout na Charmedku, se kterou se už známe pěkně dlouho a hrozně rády spolu chodíme na všechny ty akce a na kafe :)

Nejvíce Vás ale nejspíše bude zajímat jídlo, co? :) Tak catering byl tentokrát laděn do zdravých věcí. Vyzkoušely jsme různé paleo, raw či vegan pochoutky, pochutnaly si na hummusu, chia či jahodách. A celkově musím říct, že se akce parádně vydařila






No a na závěr vám dám pár detox tipů:
  • Omezte obiloviny, zařaďte do jídelníčku vývary, kurkumu, probiotika a kvašte. (snažím se omezovat, ale lepek je prostě láska, no)
  • Omezte fruktózu, přísun rafinovaných tuků a alkoholu. (ještě že mám největší kocoviny ještě 3 dny, takže už raději nepiju)
  • Dodržujte pitný režim, respektujte žízeň a potřeby těla. Bedra udržujte v teple. (to je vždycky hrozná sranda, když musíte okamžitě udělat nějaký úkol v práci a močák svolává schůzku na záchodě)
  • Eliminujte stres. Nastavte si pravidelný životní rytmus a dostatečně spěte. (hahahahahaha...řekněte zaměstnavateli)
  • Nevykrmujte se! Jezte opravdové jídlo, které se narodilo či vylíhlo nebo se vypěstovalo. Dobré je ovoce a zelenina všech barev duhy.
  • Dělejte si solné koupele. 
  • Používejte kvalitní tělovou kosmetiku. 
  • Správně dýchejte.
  • Udělejte si pravidelné rituály (můj pravidelnej rituál je vstát ráno do práce a v 8:20 si udělat kávu..to je asi málo, co?)





You Might Also Like

5 komentářů

  1. haha s tým jedlom si to uhádla :D akcia vyzerala super :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. Astrid kosmetika není špatná, tuhle řadu jsem ještě neviděla. Pokud na ní někde narazím, ta možná zkusím. A jídlo vypadá úžasně

    OdpovědětVymazat
  3. ty hesla se bohužel nedají tak úplně splňovat a nebo jsem pouze jen líná? Nevím :D, jinak to mohla být dobrá akce.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Tie masky ma zaujali, určite ich vyskúšam. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat