Co stojí za zkoušku od Dermacol

By 11:29 , ,

Českou značku Dermacol asi známe všichni. Proslavila se některými svými ikonickými produkty, které nemají konkurenci, jako je například extrémně krycí make-up Cover či rtěnka 16H Lip color. Ale znáte i ty současné novinky a produkty, které stojí za to? Pojďme si je ukázat :)



Za zmínku určitě stojí tekutá matná rtěnka Hyaluron Hysteria. Je vysoce pigmentovaná a kryje v jediné vrstvě, neleze do vrásek - ale naopak vrásky lehce vyhlazuje. Na rtech vydrží několik hodin, nevysušuje. Za mě moc příjemný produkt za rozumný peníz. Řadím ji k těm nejlepším rtěnkám, co jsem v dané cenové relaci objevila. 

Tomu, kdo si moc nepotrpí na tekuté matné rtěnky, můžu doporučit hydratační lesklou rtěnku Dolce Vita, která spíš funguje jako barevný balzám na rty. Není zase tolik pigmentovaná, takže jde v průběhu dne hezky doplňovat a nevadí, že se během dne otře. Teď v létě mám tento typ produktů mnohem raději než klasické dlouhotrvající rtěnky. Mám odstín 03, který je nude a hodně přirozený. Perfektně se bude hodit i k podzimnímu líčení. 
Textura je krémová a hodně jemná, snadno se nanáší. Navíc je bez parfemace a silikonů.


Milovníci voděodolných řasenek zbystřete. Mám pro vás jeden tip - a tím je voděodolná řasenka Imperial. Jedná se o letní limitku. Má skvělý kartáček, který řasy hezky oddělí a prodlouží. Dělá podobný efekt jako Sky High od Maybelline. Ale bacha - je hodně mokrá, takže doporučuju ji nanášet opatrně. Velkou výhodou je, že se během dne neobtiskne ani na horní víčko ani pod oko. Současné extrémní teploty zvládla na jedničku.



Těm, kteří se nebojí v líčení experimentovat zase můžu doporučit barevné tužky na oči - Dermacol má ve svém portfoliu hned několik druhů. S barevnou tužkou můžete vykouzlit jednoduché svěží líčení, můžete s ní doplnit kouřové líčení nebo jenom vykreslit spodní linku. Fantazii se meze nekladou. Za sebe musím říct, že je to hrozně fajn vynález a když nevím, jak svoje líčení oživit, sahám právě po barevných tužkách na oči. Navíc je můžete pomocí štětečku snadno vyblendit a udělat tak z nich oční stín.


Tak co, zaujalo vás z novinek něco? 



You Might Also Like

1 komentářů

  1. Ahoj, zaznamenala jsem u Tebe na IG, barevné tužky vypadají lákavě, ale mě od Dermacolu sedí snad jen sprcháče. Měj pohodový den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat