Tipy na dárky pro lidi, co (ne)chtějí NIC

By 17:26

S tipy na vánoční dárky ještě nekončím, protože sama vím, jak je náročné vymyslet co nejlepší dárek/vymyslet jakýkoliv dárek, co potěší. Sama projíždím hromadu inspirací, pinterestů a eshopů, abych si mohla vytvořit seznam, co komu pořídím. 

Nejlepší způsob, jak koupit opravdu chtěný dárek, je, se dotyčných zeptat, co by si pod stromkem přáli najít, ale věřím, že každý máme v rodině/mezi blízkými někoho, kdo vždycky odpoví "Nevím/Nic/Peníze".

Pokud jim ale to samotné "nic" nadělit nechcete, popř. nechcete dávat pouze obálku, mrkněte na moje tipy na drobnosti za pár korun. 


Prvním tipem je čajová sada/sypaný čaj, popř. káva. Asi neznám nikoho, kdo by jedno z toho nepil. Jsou to velmi vděčné dárky, které vždycky najdou své využití. Trefit kávu nemusí být vždycky úplně jednoduché, ale v různých čajových sadách se splést snad ani nemůžete. Já třeba jako vánoční dárek pořídila tuhle prémiovou zimní kolekci VOYAGE Winter Edition, která obsahuje např. rooibos, bílý čaj s jasmínem a ovocem, čaj s citronovou trávou a ananasem nebo třeba zelený čaj s mátou. 

Další vděčnou položkou je jídlo :) Kdo by pohrdl oříšky, oříšky v čokoládě, sušeným ovocem, müsli či jinými pochutinami, na kterých téměř všichni ujíždíme? Můžete je například zabalit do krabičky a mezi ně vhodit obálku s penězi nebo nějaký voucher či dárkový poukaz. Na Notino mají těchto dobrot spousty! 

Další  tip je spíše pro slečny/ženy - nebo klidně i pro muže s delšími vlasy :) a tím je ručník na vlasy Spa collection hair towel. Po této vychytávce jsem pokukovala fakt dlouho, protože běžný ručník mi buď neustále sklouzával nebo byl moc těžký a tahal mě za vlasy. Tento je měkkoučký, jemňoučký, má ideální velikost a aby držel, je na něm všitý knoflíček a poutko. Dostupný je hned ve třech barevných variantách. 

Mým posledním tipem na dárky, je samozřejmě dekorativní kosmetika. Sama ji kupuju ráda a často a ještě raději ji dostávám :).  Nemusíte dotyčné kupovat drahou paletku stínů, aby to vypadalo pěkně. Pro začátek klidně stačí pořídit pár rtěnek/řasenek/balzámů na rty. Pokud se rozhodnete pro více kusů, doporučuju se aspoň s polovinou produktů držet při zemi a volit takové odstíny, které dotyčná ráda nosí a má už vyzkoušeno, že ji sednou.


 Barter spolupráce s Notino
Kejt//Instantni krása



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Také dáváme čaje i jedlé dárky. Ještě jsou fajn poukázky a nikdy neurazí ponožky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat