Carolina Herrera Bad Boy & Good Girl

By 13:32 ,

 Ahoj!

Dneska Vám ještě ukážu rychlou předvánoční inspiraci z eshopu Elnino, co případně pořídit rodičům/ přítelkyni/ příteli/ sourozencům k Vánocům, když máte volnější rozpočet, ale nemáte nápad na dárek. Dneska totiž mrkneme na parfémy a představíme si hned dva z dílny jedné značky.



CAROLINA HERRERA GOOD GIRL

Hodná holka je orientálně květinová parfemovaná vůně, která vás svým netradičním vzhledem buď zaujme nebo otráví. Není nic mezi tím. Je sexy, kořeněná, silná a velice snadno zapamatovatelná. Doporučuju ji hlavně těm, které mají rádi silnější a výraznější vůně. Pokud dotyčná miluje například Lancome Idole, mohla by ji vůně sedět. Pokud preferuje spíše My way, Escadu či lehké ovocné vůně, nejspíš u ní Good Girl neuspěje. Nejvější nevýhodou vůně, je její flakonek, který je dost nepraktický, a pokud jste zvyklí nosit vůni všude s sebou v kabelce, mohl by to být problém. 


Hlava: citron, bergamot, mandle, káva
Srdce: kosatec, jasmín, květ pomerančovníku, bulharská růže, tuberóza
Základ: skořice, pačuli, cedr, ambra, santalové dřevo, fazole tonka, vanilka, pižmo, kašmírové dřevo, kakao, pralinka

Vůně lze sehnat v několika verzích - buď jako samotný parfém (o objemu 150, 80, 50 nebo 30 ml) nebo v dárkové sadě s tělovým mlékem. 




Bad Boy je pro změnu pánská verze této vůně. Stejně jako Good girl, je silně kořeněná a vydrží vonět snad celý den - na oblečení dokonce několik dní! Je dostupná jako parfém i jako toaletní voda. Nejintenzivněji je v ní cítím kouřové konopí a černý pepř, které ji dodávají ten správný říz. Zatímco většina pánských vůní voní dost podobně a chlapácky, tohle je něco úplně jiného. Je snadno zapamatovatelná a výrazná stejně jako Savage od Dior. 

Hlava: grapefruit, konopí
Srdce: černý pepř, geranium
Základ: vetiver, kůže

Seženete ji v balení 150, 100 nebo 50 ml, popřípadě v různých dárkových sadách. Cenově vychází na 2300 Kč za 100 ml, což se podle mě s ohledem na kvalitu a výdrž vůně určitě vyplatí.

CAROLINA HERRERA BAD BOY

Barter spolupráce s Elnino.cz
Kejt//Instantni krása

You Might Also Like

0 komentářů