Ideální vůně pro muže - Armani Acqua di Giò Pour Homme

By 10:14 , ,

Dámy, dneska se trošku vzdálíme od běžných témat, protože tentokrát pro vás mám malý velký tip na vůni pro vašeho přítele/taťku nebo třeba kamaráda. Zkrátka a dobře se budeme bavit o  toaletní vůni pro muže.

Armani Acqua di Gio Pour homme


K červnovým narozeninám mé drahé polovičky jsem hledala nějakou zajímavou vůni, která je ideální na léto, není moc silná (jako třeba Bad Boy od Caroliny Herrery)  ani kořeněná (jako Sauvage od Diora), ale zároveň bude sexy a zajímavá. Výběr padl na Armani Acqua di Giò Pour Homme. Vůně si mě získala hlavně tím, že je výrazná a netradiční. Je neskutečně sexy a jako kdybych v ní cítila moře, pláž a slunce. Obsahuje citrusovou kompozici a k létu/pozdnímu létu se zkrátka hodí perfektně. 

Hlava:
citron, neroli, limetka, mandarinko-pomerančové aroma, jasmín, pomeranč, bergamot

Srdce:
rozmarýn, brambořík, calon, růže, mořské tóny, frézie, koriandr

Základ:
pačuli, bílé pižmo, lišejník, cedr, jasmín

Druh vůně:
citrusová, aromatická


Acqua di Gió Pour Homme seženete hned v několika velikostech - klasickou cestovní "třicítku", 50ml, 100 ml nebo 200 ml. Vůně se také objevuje v dárkových sadách, takže pokud si ji třeba vyhlídnete na Vánoce, určitě ji ukořistíte v nějakém vánočním boxíku s něčím navíc. Já sama kupovala Armani v 100ml verzi se sprchovým gelem a balzámem po holení.

Ačkoliv se jedná "pouze" o toaletku, vydrží opravdu dlouho. Na příteli ji cítím celý den. Nicméně celkově mám pocit, že na mužích vůně vydrží mnohem déle a voní intenzivněji, takže toaletní vody bohatě stačí :) Jedná se o značkovou vůni, takže cena je pro někoho trošku vyšší (cca 1500 Kč za 100 ml), ale zrovna u EdT/EdP se řídím tím, že za kvalitu by si člověk měl připlatit. Vyplatí se to. Vůně je pro mě něco, co člověka definuje a mnohé o něm prozradí. 

Ze stejné řady taky můžete vyzkoušet balzám po holení, deodorant, sprchový gel nebo třeba parfémovanou vodu. 


Podělíte se se mnou o Vaši oblíbenou pánskou vůni? 

Barter spolupráce s Notino
Kejt//Instantni krása
www.instagram.com/scaryKejt

You Might Also Like

0 komentářů