Tip na make-upy s SPF faktorem

By 7:59 , , , ,

Dneska vám položím důležitou otázku - mažete si každé ráno obličej SPF faktorem? Ne? Tak to je ten nejvyšší čas začít. Pokud už ale tento důležitý krok v péči o pleť dodržujete a chcete být ještě o chlup důslednější, zbystřete. Mám pro vás pár tipů na skvělý make-up s UV faktorem, který nejenom dodá pleti svěží vzhled, ale zároveň ji taky ochrání před slunečními paprsky.

Estee Lauder futurist hydra rescue


Estée Lauder Futurist Hydra Rescue 

Futurist Hydra rescue je středně krycí make-up a má SPF 45, což je asi nejvíce, na co jsem zatím u make-upů narazila. Je lehký, poměrně tekutý a na obličeji dělá přirozený glow efekt. Doporučila bych ho spíše sušší nebo normální pleti. Pro mastnější pleť by to mohlo být až příliš "glow" :) Kryje nedokonalosti, vypadá neskutečně přirozeně a zároveň pěkně zvýrazní pihy a nedělá masku. Nejlepší je na něm, že se dá během dne volně doplňovat a neflekatí. Při příliš velkých vedrech ho ale doporučuju pořádně zapudrovat, jinak se budete lesknout víc, než je pěkné :)))

Estee Lauder futurist hydra rescue


Rimmel Lasting Finish 25H

Tento make-up je moje letitá stálice. Používám ho třeba od dvaceti a nedám na něj dopustit. Má SPF 20 a je středně až plně krycí. Má hutnější konzistenci než EL a dá se vrstvit. Ale jakmile zaschne, hůř se s ním pracuje. Pudrovat se nemusí - teda pokud nemáte hodně mastnou pleť - v takovém případě je lepší ho trošku zafixovat. Vydrží na pleti celý den a nevypadá jako maska. Pokud hledáte skvělý make-up za fajn peníz, Rimmel je jasná volba.

Rimmel Lasting finish


Max Factor Miracle Second skin

Tento hydratační krémový make-up má SPF 20. Má spíše lehčí krytí a velký výběr odstínů. Kryje nedokonalosti, sjednocuje tón pleti a nedělá efekt masky. Myslím, že si ho oblíbíte pro jeho lehký finish, který bude slušet i sušší pleti. Obsahuje kokosové mléko, prebiotika a probiotika a perfektně se hodí k letnímu nude líčení. Není třeba ho pudrovat. V zimě ho moc často nevytáhnu, ale na léto je to jedna z mých topek!

Max Factor Miracle Second skin

Barter spolupráce s Notino
Kejt//Instantni krása
www.instagram.com/scaryKejt

You Might Also Like

1 komentářů