Neutrogena Curcuma Clear [Recenze]

By 14:45

Nevím, jestli to bylo před nebo po Velikonocích, kdy mi přišel balíček Curcuma Clear od Neutrogeny. Trochu se stydím, že na recenzi jsem si našla čas až teď, ale když já to všechno chtěla pořádně otestovat, že jo :)

Neutrogena Curcuma Clear

Řada je určená suché, citlivé a smíšené pleti. A v českých drogeriích je dostupná čistící pěna, hydratační krém a osvěžující mlha. V Německu jsem si ještě pořídila čistící gel, který teď taky testuju.

Každý z produktů stojí okolo 160,- Kč a jsou dostupné ať už v drogericích nebo třeba na Notino.
Řada je hydratační a měla by pomáhat všem, které trápí suchá a citlivá pleť. Neobsahuje parafíny ani minerální oleje. Pokud vás trápí pupínky, taky by vám mohla sednout. Já pupínky nemám, ale v korona době mě začala hodně svědit a pálit pleť a opravdu jsem si musela důkladně vybírat, co z pečující kosmetiky na obličej plácnu.  Řada obsahuje kurkumu, po které je taky trochu cítit, takže pokud nemáte rádi parfemované produkty, nebude to nic pro vás.

Neutrogena Curcuma Clear

Čistící pěna s kurkumou má 150 ml, jemně čistí a zklidňuje namáhanou pleť, odstaňuje mastnotu zbytky makeupu a neucpává póry. Já ji používala vždycky ve sprše a musím říct, že mi odličování opravdu hodně usnadnila a urychlila. Ze všech tří produktů jsem ji měla nejraději. Vydržela cca dva měsíce při používání 2x denně. Výhodou pěny je, že obličej po ní nelepí ani není mastný. Řada neobsahuje olej, což je pro mě osobně moc fajn, protože olejovou konzistenci v kosmetice nevyhledávám.

Hydratační krém má 75 ml, je určen pleti se sklonem k tvorbě pupínků, hydratuje a zlidňuje namáhanou pleť. Ze všech tří produktů ho používám nejméně, protože já moc na ty krémy  nejsem (což už víte). Ale co o něm musím říct je, že rychle zasychá a nedělá mastný film, takže patří k těm mým oblíbenějším "mazadlům" na obličej.

Posledním produktem je Hydratační mlha, kterou můžete na obličej nastříkat kdykoliv během dne. Pleť osvěžuje a hydratuje, příjemně se vsákne a pleť pak tolik nepne. Používám ji vždycky ráno a večer. A hlavně v létě krásně osvěží.

Neutrogena Curcuma Clear

Shrnuto, podtrženo
Řada Curcuma Clear je příjemná, snadno dostupná řada pro všechny z nás, které trápí suchá a citlivá pokožka, popř. mají sklony k pupínkům. Nestojí půl ledviny, takže si ji můžou dopřát úplně všichni. Někoho možná odradí silná vůně (ze začátku jsem s tím bojovala), ale časem si člověk zvykne. 
Po pravidelném používání pozoruju, že pleť přestala být tak citlivá na všechno, přestala mě svědit a pálit (jednu dobu jsem nemohla používat ani vodu z vodovodu a musela se mýt v minerálce). Pěna obličej krásně vyčiští a urychlí a usnadní celkové odličování. K čemu se určitě vrátím, je pěna. Ta mi vyhovovala nejvíc. Znovu bych si asi nepořídila krém - ne proto, že by byl špatný, ale proto, že já nejsem moc krémová. Mlha je skvělý parťák na cesty a hlavně na léto.

Neutrogena Curcuma Clear


Barter spolupráce s Neutrogena
Kejt//Instantni krása

You Might Also Like

1 komentářů