Vyhlašuju únor měsícem dobré nálady

By 15:30

Původně jsem vám tu chtěla napsat  nějakou hlubokou myšlenku, ale je měsíc po Vánocích a můj mozek potřebuje další dovolenou 😄 Proč je ten výlet do Istanbulu až v půlce března? A dovča u moře až v červnu? 😔 



Opět vyhlašuju leden za nejdelší a nejdepresivnější měsíc, protože všechna ta roztomilá výzdoba z Vánoc je pryč, všude je šedo, tma a vidina něčeho pěknýho je v nedohlednu. Navíc letos dostal depresi i svět a novináři - jinak si nedokážu vysvětlit, proč pokaždé, když otevřu internet na mě vybafne nějaká světová hrůza.. Tak se trochu zklidníme, ne? 
Vyhlašuji únor za měsíc naděje a dobré nálady. Pojďme nepropadnout další vlně paniky a skepse a pojďme se radovat z maličkostí. Jinak nám všem hrábne. Tak schválně - co vám v únoru udělalo radost? 
Mě třeba potěšilo, že jsem konečně našla černý kalhoty (obecně kalhoty), které mi padnou, nejsou mi malé přes lýtka a nepadají mi z břicha. Jsou z Mark & Spencer a navíc ještě byly ve slevě. Teď se ještě válí v pračce, ale až je obleču, asi je jen tak nesundám. 

Nicméně dneska si pojďme ukázat Outfit složený z mých oblíbených barev - černé, khaki & červené. Kotníkové botky jsou z kolekce Dorothy Perkins ze Zootu, kabelka je značky DKNY a teď je to můj nejoblíbenější kousek ve sbírce... No a nejpohodlnější svetry mají v Tom Tailor. od té doby, co jsem objevila Fashion Arénu, nenakupuju svetry skoro nikde jinde. 

Kabát - Primark, kabelka - DKNY, boty - Dorothy Perkins, jeany - Atmosphere, svetr - Tom Tailor

V





You Might Also Like

2 komentářů

  1. Leden nebyl dobrej měsíc a snad už je to za mnou. Takže joo Tvá výzva se mi líbí, určitě v únoru taky bojuju za krásné dny. V únoru mi udělala radost návštěva Průhonického parku a ujitých 11 km, nádhera. A ten park na jaře a létě? To musí být teprve nádhera, určitě tam zavítám znovu. PS: Ty seš krásná !!!

    OdpovědětVymazat
  2. 👍😉😇
    Super, taky se příliš leden nevydařil, proto doufám, že únor bude pozitivnější ♥

    OdpovědětVymazat