Make-up Dermacol Longwear cover [Recenze]

By 7:30 , ,

Poslední dobou se hodně mluví o novém makeupu Dermacol Longwear Cover..
A tak jsem se taky rozhodla ho otestovat (díky Peti) a svoje poznatky poslat do světa..
Makeup je k dostání v každé drogerii a stojí 399,- Kč. Blbé je, že odstínů je fakt malinko - myslím, že čtyři, takže pokud nemáte "průměrnou barvu pleti", máte celkem smůlu. Makeup má SPF 15 a hodně vysoké krytí. Je středně tekutý, dobře se s ním manipuluje, nesmrdi, má praktické balení s malou pumpičkou, takže množství, které vymačkáte, máte pod kontrolou.



Výhoda makeupu je jeho obrovská krycí schopnost - hodně rychle schne, není třeba ho nějak moc pudrovat, ale doporučuji pod něj nanášet bázi nebo krém, protože pak dělá jemnější vrstvu a lépe se vpracovává do pleti. Krytí je skvělé, stačí jedna vrstva a máte obličej jak z Photoshopu, otázkou však je, jestli to skutečně na denní nošení potřebujete, nebo jestli se spíše jedná o makeup na ples, focení nebo pro ty z vás, které mají s pletií problémy.



Nevýhoda makeupu je, že pokud ho použijete, tak si musíte domalovat i zbytek obličeje - zvýraznit oči, obočí, rty... Jinak totiž obličej vypadá hrozně uměle.
Pokud máte problematickou pleť a trpíte na pupínky, nejspíše vám bude vyhovovat. Nicméně okolí kolem očí a vrásek doporučuji přejet pudrem, protože tím, že je makeup poměrně hustý a hodně krycí, zalézá do vrásek. Korektor k němu nepotřebujete.


Výdrž je pak celodenní - i když okolí rtů a nosu je třeba v průběhu dne upravit a doplnit - jako u každého makeupu. Tady je akorát rozdíl v tom, že drobné nedostatky budou více vidět než u méně krycího makeupu.



Longwear Cover pleť nezatěžuje, neucpává ani ji nijak jinak neubližuje. Je skvělý - k dokonalému vzhledu potřebujete pár minut a jednu tenkou vrstvu a vypadáte jako z titulky časopisu. Na druhou stranu je třeba mít na paměti, že makeup nevypadá přirozeně a někomu by tato maska mohla vadit.
Sama ho spíše používám výjimečně anebo pokud potřebuji vyfotit líčení.. 

Pro představu přidávám fotku bez úprav a retuše...


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Také ho mám a jsem s ním spokojená, zakryje veškeré pupínky. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Není za co :D Musím se k němu už také dostat, ať můžeme diskutovat :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá dobre, veľmi pekné líčenie. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. ahooj, co to je za odstin? vypada skvele :)

    OdpovědětVymazat