Šampon & kondicionér Tigi Bed head Recovery [Recenze]

By 7:31 , , ,

O kvalitních vlasových produktech Vám tu píšu často. Nejraději mám produkty L'oreál Professionnel, kdy jeden produkt seženete okolo 200 až 300,- Kč či Kérastase, kde se ale už pohybujeme v částkách nad 500,-Kč za kus.
Dneska Vám tu ukážu vlasové produkty, které  se cenově pohybují do 200,-Kč a nejsou vůbec špatné. Značku Tigi Bed Head možná znáte. Není to tak dávno, co jsem tady psala o řadě Resurrection. Nyní mrknu na zoubek řadě Recovery - tedy šamponu a kondicionéru pro poškozené vlasy.

Tigi Bed head Recovery

Oba produkty buď seženete samostatně anebo na Elnino v tomto mega balení, které má 750 ml + 750 ml (což jsou tři běžná balení šamponu a tři a půl balení kondicionéru). Cenově se dárková kazeta Recovery pohybuje okolo 398 Kč. Jednotlivé produkty pak koupíte za cca 140 Kč za 250ml.
Řada obsahuje turbo hydratační molekuly, které se starají o intenzivní hydrataci vlasů. Produkty vlasy posilují, dodávají jim lesk a hebkost, a díky složení zabraňují vymývání barvy a taky chrání před tepelným poškozením, krepatění a před klimatickými změnami.

Tigi Bed head Recovery

Po cca 3 týdnech testování - vlasy si myju denně, (takže možností produkty vyzkoušet mám opravdu hodně), mám pocit, že jsou vlasy jemnější - nelítají nekrepatí se ani se zbytečně nevlní, když se člověk chvilku pohybuje ve vlhkém prostředí. Produkty nedodávají objem - což je u řad na poškozené vlasy běžné, ale zároveň vám nedělají na hlavě umaštěné zplihlé cosi, co zachráníte pouze fénováním v předklonu. S kšticí se dobře pracuje, snadno se rozčesává a upravuje - snadno ji navlníte či narovnáte a vlasy tak nějak dělají to, co mají dělat. Navíc se nijak zvlášť nemastí.
Vůni je takové nějaká - nijaká. Přiznám se, že ji po umytí moc nevnímám. Konzistence je pak poměrně "tuhá" (resp. měla jsem daleko tekutější produkty), takže produktu nevypotřebujete zase tolik a povede se vám nadávkovat i opravdová troška.
Přiznám se, že celou dovolenou jsem měla na hlavě něco jako zničené nezkrotné afro, u kterého jsem si říkala, že ho snad budu muset ostříhat na krátko. Nicméně po návratu fakt stačilo si 2x umýt vlasy naší vodou, použít řadu Recovery a vlasy se zase uklidnily.
Taky musím pochválit, že dárková sada obsahuje stejně velký šampon i kondicionér, protože mým nejčastějším problémem je, že mi v polovině používání šamponu, dojde kondicionér (vy s delšími vlasy určitě chápete)

Tigi Bed head Recovery

Rovnou říkám, že u Recovery se nejedná o profi přípravky jako je například Kerastase, na druhou stranu se jedná o opravdu zdařilé produkty za pár kaček, když chcete, aby vaše vlasy měly tvar, něco je vyživovalo. Pokud Vaše vlasy jenom trápí podzimní počasí a máte výčitky, že jste je v létě hodně namáhaly, je tohle dobrá volba. Pokud ale trpíte na padání vlasů či extrémní zničené či roztřepené konečky, doporučuju lovit  o úroveň výš a zaměřit se na dražší vlasovou péči.

Pokud máte hodně jemné vlasy, nezoufejte, domnívám se, že řada může vyhovovat i vám - jenom používejte menší množství produktu. Sama mám poměrně jemné vlasy a tato vlasovka na ně funguje skvěle.


(Barter spolupráce s Elnino.cz)


Kejt//Instantní krása

You Might Also Like

0 komentářů