Yves Rocher - Réparation Repair [Recenze]

By 12:10 , ,

V červenci mi přišla na testování obrovská  krabice plná vlasových přípravků Yves Rocher❤️ YR má dobrou vlasovou kosmetiku, ale je určena hlavně slečnám, které preferují přírodní vlasové přípravky, jsou na ně zvyklé a vlasy si už taky zvykly na přírodní péči.


Přejít na přírodní kosmetiku ze dne na den není vždycky úplně lehké. Ze začátku působí vlasy úplně jinak, můžou se hůře rozčesávat, více mastit....Ono záleží na tom, jakou přírodní kosmetiku používáte, jakou jste používali doposud, a pak taky záleží na každých vlasech zvlášť...

Já se přiznám, že mi klasicky dostupné přírodní vlasové přípravky moc nevyhovují. Vlasy si totiž barvím (v kadeřnictví), denně je žehlím, často fénuju anebo třeba kulmuju.
Od přírody mám jemné vlasy, kterých není hodně, ale s dobrou výživou můžou vypadat vzdušně a zdravě...

Jako první jsem z YR krabice dala šanci regenerační řadě pro poškozené vlasy - šamponu, kondicionéru a peelingu s výtažkem z Agáve.
Řada je s jojobovým olejem a obnovuje vlasové vlákno, čistí a opravuje škody, ke kterým došlo v minulosti. Regenerované vlasy jsou odolnější a mohou lépe čelit budoucím agresivním vlivům.


Začneme peelingem - má 150g a používá se na pokožku hlavy, kterou má zbavit nečistot, zbytků suchého šamponu či laku na vlasy a má podpořit vzdušnost a lehkost vlasů, které by se neměly tolik mastit. Peeling nádherně voní a měl by se používat cca 2x týdně. Je to příjemný produkt, ale menší problém nastává v aplikování peelingu na pokožku hlavy, protože to přes vlasy jde dost těžko a spotřebujete při tom celkem dost produktu. Nicméně pak jsou vlasy nadýchanější a takové větší.



Šampon i kondicionér mají nevýraznou vůni, dobře pění a snadno se smývají. Vlasy jsou pak takové jiné - objemné, nemastí se ani nemají sklony k zvlhnuti (jakože drží tvar i když se potíte). Vypadají krásně i druhý den. Tyto dva produkty už tak pěkně nevoní jako peeling, jsou naopak velmi slabě parfemované. Šampon má 300ml, kondicionér 200ml.



Řada je určená poškozeným vlasům a i když je po umytí vidět, že vlasy částečně vyživí, nemám pocit, že by vlasy zachránila, pokud je máte dost zatěžované nebo zničené. Proto bych řadu doporučila spíše slečnám jako menší prevenci než jako snahu zachránit své bujné kadeře. Na záchranu bych použila spíše profi přípravky od kadeřníka typu Loreal Prefesionel, Redken, Wella, Kérastase. Opakuju to sice pořád, ale nebýt jich, možná bych už byla plešatá :) V minulosti mě totiž dost podržely.
Tuto řadu jsem si dost oblíbila hlavně proto, že dělá krásně vzdušný účes, vlasy mají objem a nemají sklony k plihnutí. Otázku, jak moc vlasy vyživí, proto tolik neřeším a přípravky používám hlavně, když potřebuju, aby vlasy vypadaly dobře a vzdušně.


(Barter spoluprace s Yves Rocher) 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ja mám tiež rada vlasové produkty od Yves Rocher. Značka používa lepšie ingrediencie, ale úplne prírodná nie je. Pre mňa je top produkt ich kondicionér Repair s jojobovým olejom. Aj to balenie je krajšie a vlasy vyživuje perfektne.

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouho jsem od Yves Rocher zase nic nezkoušela, budu to muset napravit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. peeling na vlasy chcem vyskúšať už dlho :) tak ten musím mať

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat