Vlasové produkty Klorane s mátou vodní [Recenze]

By 8:30 , ,

Ještě před dovčou jsem byla pozvaná na akci značky Klorane, kterou organizovala Žena-in.
Klorane je přírodní značka z Francie, která je k dostání v lékárnách a kromě vlasových produktů se specializuje i na dětskou kosmetiku.



Všechny vlasové produkty jsou na nějaký problém - Chinin na vypadávání vlasů, pivoňka pro citlivou pokožku, datle na poškozené vlasy a máta vodní na vlasy, které jsou vystaveny znečišťujícímu ovzduší. 

Řada obsahuje šampon, kondicionér a čistící mlhu. Všechny produkty seženete v lékárnách a stojí okolo 300,-
Klorane je přírodní kosmetika bez parabenů a silikonů, postavená na přírodních látkách, což někomu vyhovuje a jinému ne. Navíc i obaly jsou z recyklovatelného plastu.




Přiznám se, že přírodní kosmetika mi moc neříká. A pokud, tak pouze ve formě pečující kosmetiky nebo sprchových gelů. Šampóny i makeup potřebuju s pořádnou dávkou chemie, protože jedině tak docílím výsledků, které potřebuju a se kterými jsem spokojená  - u vlasů je to snadné rozčesávání, silnější a lesklejší vlasy, které se méně třepí. A objem.

Mátová řada Klorane slibuje, že vlasy zbaví vnějších vlivů a ochrání je před výpary velkoměsta. Po pravidelném mytí by vlasy měly být lesklejší a čistší, což můžu potvrdit. Drobný výsledek spatřuji po prvním umytí, větší rozdíl pak při pravidelném mytí.
Celá řada nádherně voní - jako mojito a vůně na vlasech zůstává - ať už přímo ze šamponu anebo díky čistící mlze, která vlasy zbavuje nechtěných pachů (z mekáče, fitka, od cigaret - stačí nastříkat a vlasy voní).


Z čeho jsem moc mile překvapená je to, že po umytí jsou vlasy rozčesatelné a drží tvar (což se mi u přírodních produktů nikdy nestává). Jsou vzdušné a nevypadají zplihle ani unaveně. 
Co u produktů hodnotím záporněji je, že šampon příliš nepění, takže ho spotřebujete hodně. Navíc mám pocit, že jsou vlasy trochu mastnější a produkty určitě nejsou ideální na denní dlouhodobé používání, pokud se o vlasy nestaráte ještě jinak - vyživující maska, jiné vyživující produkty.



Celkově jsem s produkty poměrně spokojená. Velice příjemně mě překvapilo, že vlasy mají tvar, jdou učesat a neplihnout. A taky miluju tu nádhernou vůni Mojita.
Co mě naopak trošku odrazuje od další koupě je fakt, že produkty vlasy sice vyčistí, ale výživu nedodají, a tak je třeba používat i jiné pečující produkty.  


(Za fotky z akce moc děkuji Michalu Protivanskému a Žena-in)

You Might Also Like

1 komentářů

  1. Hm - je mi jasné, že přírodní produkty jsou obvykle dražší, ale asi bych za ty peníze čekala i nějakou výživu...

    OdpovědětVymazat