Rekapitulace června

By 11:00

Právě si užívám svoje poslední prázdniny v životě a dost mě to (ne)baví. Na jednu stranu jsem ráda, že teď stíhám věci, které jsem poslední dobu zanedbávala (jo, doteď jsem nevěděla, jak se umývá trouba), na stranu druhou mě to zevlování doma příliš nebere a hrozně chci dělat konečně něco, co má smysl. Divný, že?

V červnu jsem toho stihla opravdu spoustu - třeba dovolenou v Turecku (bože, vezměte mě zpátky. Jsem jak smutný štěně, co projíždí fotky v mobilu a taky fotky hotelu a Turecka na instagramu, všechno srdíčkuje a vyčítá si, že mělo méně spát a více si té dovolené užít). 
Týden po příjezdu jsem si udělala výletek do Čech, kde se mi vdávali kámoši z výšky. Nevěstu jsem česala a líčila a jak mám vždycky obavy z toho, jestli se mejkap na někom jiném povede, tentokrát se mi fakt vydařil. Hohoho!
Další týden mě čekala promoce no a o prodlouženém víkendu jsme si udělali výlet do Varů. 




Jednou za čas (čti dvakrát za život) si s Lukem vyrazíme na snídani do města. Jednou jsme si zašli do Cacaa na anglickou snídani, tentokrát jsme zvolili Spižírnu. Já si dala wafle s horkým ovocem. Nebylo to špatné, ale jednou za rok mi taková snídaně stačí. Byla moc sladká a málo zdravá :D (snídaně jsou totiž jediné jídlo za den, kdy se dokážu ovládat).



Pokud chcete vidět více palem a fotek moře a bazénu, tak prosím tady. Já se mezitím pokusím nepropadnout panice, že letos mě už žádná dovolená nečeká. :D





Na konci června se mi vdávala Stará. Přiznám se, že jsem si trošku pobékala nad tím, jak jsme staří. Že teď začnou problémy se zády (už bolí), klouby a metabolismus už jde taky pěkně do kytek (to souhlasím. Člověk si už nemůže ani dát burger, aniž by mu nenarostl zadek). Jak to mám s vdáváním já, Najdete tady. 
Btw: V noci se mi ale zdálo, že jsem měla naplánovanou svatbu, šaty, všechno, ale Lukovi nedali v práci volno, a tak on se ženil na základě zastoupení - jakože místo něho byl zmocněn někdo jinej, že si mě jako vezme jménem Luka :D Hádejte, kdo byl ráno pěkně nasranej? No já!





Joo, a taky jsem vám ještě neřekla příběh na téma "Jak jsem si koupila šaty na svatbu". První den jsem šla do Reservedu, vyzkoušela šaty a odešla s prázdnou. Celou noc mi ale v hlavě problikávala fotka v těch krásných zelených asymetrických. Další den, těsně před odjezdem na svatbu, jsem se sbalila a vydala se pro ně. Hle! Najednou byly o 300 levnější. Drápla jsem je, dokoupila si doplňky a fičela domů, ať je ještě hodím do pračky. Šaty jsem si hrdě nesla na ramínku (nikdy to nedělám) a byla spokojená. Do té chvíle, dokud jsem se nerozhodla, že si je vyžehlím. Stačila cizí žehlička, jedna sekunda...a námět na horor byl hotovej. Propálená díra. A já logicky neměla nic jiného na sebe. Proč taky, že jo. Poprvé jsem nejela nabalená jak vánoční strom.... Díky bohu, že všichni ostatní jako strom jeli, protože jedině tak mi mohly půjčit náhradní šaty. Růžové. K mé růžové bundě, tělovým doplňkům a růžovým náušnicím :D #StayPig


O sedm stovek a jedny šaty chudší, avšak o dvě kytice bohatší. Občas se vyplatí pomoct s úklidem po svatbě :D



29.6. jsem konečně řekla svoje poslední "slibuju", natáhla kramfleky a vyrazila do světa. Pryč od Právnické fakulty. Díky bohu. Nevím, co k tomu víc říkat. Vděčná, šťastná ani uvědomněla díky škole nejsem. Chytřejší si nepřipadám, připravenější do života taky ne. Promoce byly nudné. Ale jsem moc ráda, že se toho zúčastnila celá moje rodina a Lukovi rodiče. Najednou mám pocit, že někam patřím♥ A taky jsem dostala ty nejnádhernější kytice.









O Karlových Varech si můžete přečíst ZDE.





Sukně - Aliexpress, boty - Lamur, tílko - New Yorker, kabelka - Orsay

Pak jsem taky trochu provětrávala šatník. Ale stejně vždycky skončila u černo-bílé kombinace. Je to láska♥

boty - Butik, kabelka - Orsay, kalhoty, svetr - Primark, halenka - F&F


boty - Butik, kalhoty - Primark, halenka - F&F, kabelka - Orsay
Sukně - Aliexpress, top - Bershka, kabelka - Zaful, boty - Lamur

Kalhoty+top - F&F, boty - Lamur, kabelka - C&A
Taky jsem přečetla pár knih. Příběh Služebnice, který mě víc baví jako seriál. A pak knihu Mrtvá, což je advokátní thriller, který mě fakt hodně chytl. Teď čtu další thriller - jmenuje se to Tichý a trošku se ho bojím číst, když jsem sama doma. A když je tma. A vlastně jsem posera, ale čtu samé hrůzy, abych byla ještě víc posraná :D
A k tomu příběhu Služebnice - poslední díl 2.série mě dojal,  ale zároveň i vytočil. Nikdy nepochopím ten konec. Viděli jste? Napište mi, co si myslíte.


Když burger, tak Reagal burger. Je to sice bistro, ale já tam stejně chodím úplně nejraději. Ty jejich burgery se mi totiž vryly do paměti. Jsou skvělé...
Věřím, že v Praze je XY dalších burgraren, ale vždycky když nevím, kde na něj zajít, vyhraje to právě Reagal. Sídlí na Andělu, a pak taky na Černém mostě.


Taky jsem se pokusila o svůj první kinder dort. Dort jsem dělala tak nějak podle sebe, podle chuti. Takže mě sice chutnal, ale údajně byl málo sladký, což nechápu, když je posetý sladkostma (co si ta rodina vymyslí, že jo :D )



A na závěr si dáme nákupy. Kkdyby vám to nestačilo v minulém článku :D
Kabelku inspirovanou Furlou jsem si koupila v butiku v Ostravě, ale podobný styl mají třeba i v F&F. Co mě ale na ní štve je, že je hrozně malinká. Úplně nejmenší. Takže jsem ji sice s sebou měla na dovolené, ale teď se do ní nedokážu sbalit. Leda tak bez peněz :D


Barevná výbavička na léto. Catrice má nejlepší laky na nehty, které jako jediné na těch nehtech skutečně drží i více než půl dne.


Všechny botky (a červenou kabelku) jsem si pořídila v butiku v polském Těšíně. ANO, skutečně mám troje stejné kožené boty - měly být pohodlné. Hmm..Moje nohy si ale myslí opak.



kalhoty - C&A, top - Primark, kabelka - Lindex, boty - F&F

kabelka - C&A, boty - Reserved

A na závěr Láska mého života♥
O kosmetice za poslední 2 měsíce vás budu informovat zase příště :)



You Might Also Like

6 komentářů

  1. Kači, to je super, že jsi dokončila právnickou fakultu! Já když jsem měla po maturitě, cítila jsem se 100x odlehčená, ale po pár dnech přišlo nějaké špatné období, kdy jsem si říkala, co vlastně se mnou bude, není nic na obzoru atd atd. Pak přišla jedna věc a za měsíc prožiji asi velkou změnu :) Jinak článek je moc pěkný a moc se mi líbí fotky! Snídaně vypadají moc krásně. Na jednu stranu jsem ráda, že to do Prahy mám daleko, protože kdybych byla v Praze, nedělala bych asi nic jiného, než že bych navštěvovala pražské kavárny :D Myslím, že to celkem dost leze do peněz. Turecko sis určitě moc užila. Letos žádnou dovolenou neplánuji, jen jsem byla na wellness a teď se chystám do Ameriky, doufám, že tam si užiji nějakou pořádnou dovolenou, třeba na Havaji :D
    Měj se krásně a užívej si prázdniny ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si myslela, že když budu bydlet v Praze, tak budu pořád v kavárnách a kupodivu jsem tam méně častěji než když jsem bydlela v Olomouci :) a držím palce, ať se V Americe daří a dovolená vyjde :)

      Vymazat
  2. Stihla si toho teda naozaj hojne a ked pozeram na fotky z Turecka, najradsej by som si hned kupila letenku a niekam isla. My sa chystame s manzelom na Tenerife ale neviem ci nam to vyjde a bolo by to až v Oktobri, ale vychadza to na moje narodky, tak co si viacej priat :) Inak ako si pisala ze ta kabelka inspirovana furlou sa ti zda velmi mala a to ta na nej stve, tak ja ju uplne milujem.. zmesti sa tam sice len mobil kluce, ruz a penazenka ale aspon do nej netrepem tolko zbytocnych veci ako d ostatnych :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt. Člověka pak z kabelky neboli záda a rameno. Na druhou stranu do ní nedám ani foťák. Nebo resp si můžu vybrat - foťák nebo mobil :D

      Vymazat
  3. :D Proto já nikdy nežehlím. Zásadně. Nikdy :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky za měsíc červen!! Kavárnu Spižírna budu muset někdy vyzkoušet, děkuji za inspiraci :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat