Sleek - Brow Kit [Recenze]

By 10:53 , ,

Mít dokonalé obočí, je úplný základ veškerého makeupu. Naše obočí ovlivňuje náš výraz, pohled a celkový vzhled.
Přiznávám se, že nesleduju, jaké obočí teďka frčí, ale tak nějak spoléhám na to, že má vypadat co nejpřirozeněji a nejnormálněji :) A tak si ho upravuju podle sebe a ne podle trendů.



Brow Kit je jedna z nejznámějších sad na úpravu obočí vůbec - stojí okolo 320,- Kč a je k dostání v pěti odstínech - Light, Medium, Dark, Extra dark a black. Já sama jsem sáhla po odstínu dark.
Sada obsahuje jeden pudrový stín, jeden barevný vosk, pinzetu, štěteček a zrcátko. Hmotnost produktu je 3,8 g. Sada není moc velká, takže se perfektně vejde do kosmetické taštičky.




Balení vám vydrží několik měsíců - možná i půl roku. Stín i vosk jsou perfektně pigmentované a dobře se s nimi pracuje. Nemusíte nanášet moc silnou vrstvu, stačí zlehka a výsledek je ohromný.
Většinou používám pouze pudr, protože vosk je na mě moc tmavý a dělá mi zbytečně silné a výrazné obočí, což se mi nelíbí.
Výdrž je celodenní - obočí se nerozmazává, nerozpíjí. Hezky drží na svém místě. Ale vosk nezapomeňte přepudrovat pudrovým stínem, jinak se vám taky může stát, že se o něco otřete a vosk se smaže.

Celkově nemám nic podstatného, co bych sadě vytkla. Nemá žádné záporné stránky, ale odstínově  mi prostě nesedí tak dobře jako sada NYX Cake powder, kterou používám častěji. Co bych ale ráda zmínila, je špatná dostupnost na českém trhu - paletku sice objednáte na insternetu (například na Dekorativka.cz), ale o kamenném obchodě si můžete nechat leda tak zdát. Pokud ale hodně cestujete, tak v Německu ji seženete v drogeriích Müller a v Rakousku v drogerii Bipa.

+ Pigmentace
+ Výběr odstínů
+ Výdrž
+ Přirozený vzhled
+ Dobře se s ní pracuje

- Dostupnost v ČR







You Might Also Like

1 komentářů

  1. Já teda za sebe taky nějak nekoukám jaké obočí zrovna frčí a dle toho kreslit, řídím se tím, co se mi zkrátka líbí. Ovšem zrovna obočí mám ráda celkem výraznější, jak píšeš dělá hodně a ke každému se hodí jiný tvar i vzhled. Produkt nevypadá špatně, i na fotkách mi přijde, že se s ním obočí dalo vykreslit celkem dobře :) Nevím ovšem zda já bych po něm sáhla, používám už delší dobu totiž pomádu od NYX a s ní se mi pracuje fakt skvěle, kdyžtak ještě okraje doladím tužkou. Po různých zkušenostech s těmi pudrovými věcmi na obočí, co mi ani nijak moc nedržely je to uplně něco jiného :D

    OdpovědětVymazat