Inspirace na vánoční dárky od značky Astrid

By 9:30 ,

Jestli mi něco v blogovém životě vždycky zvedne náladu, tak to spolupráce se značkou Astrid.
Je to pro mě srdcová záležitost, kdy všechno probíhá podle domluvy, balíčky vždycky velmi potěší a všechno se odehrává v přátelském duchu. Navíc mám jistotu, že mi produkty budou vyhovovat. A pokud ne, za sdělení názoru mi nikdo hlavu neutrhne :)

Když na mě v úterý zazvonil pán z PPLky, že má pro mě balíček, těšila jsem se, i když jsem nic neočekávala. Přišla mi obrovská vánoční krabice s vánočními balíčky.




První balíček - MOISTURE TIME obsahoval micelární vodu na oči a rty pro normální a smíšenou pleť a Hydratační denní a noční krém - FRESH SKIN. Druhý balíček - HYALURON PLUS obsahuje zpevňující denní a noční krém proti vráskám.


Balíček obsahující micelárku a krém je určen pro mladší ženy, slečny, takže pokud zvažujete, co koupit kamarádce, sestře či sestřenici, myslím, že tato sada je jasnou volbou. Cena je 149,- Kč. A za micelárku se vám můžu zaručit. Na recenzi můžete kouknout TADY - Astrid Micelární voda.




Pokud sháníte perfektní dárek pro mamču, tetičku či babičku, řada HYALURON PLUS obsahující zpevňující denní a noční krém proti vráskám, je dobrá volba :) Sada stojí 199,- a je určena ženám v rozmezí 40 -50 let.



Pokud vás tato řada nezaujala, mám pro vás ještě jednu alternativu - jedná se o balíček ASTRID BEAUTY ELIXIR, který jsem kupovala "tchýni" a musím říct, že byla nadšená. Jedná se o dárkovou kazeru obsahující denní krém a čistící olej s komplexem z vzácných olejů a k sehnání je za 219 Kč. 



Pro taťku můžu doporučit řadu DIPLOMAT CLASSIC nebo DIPLOMAT FOREVER. Klasická sada obsahuje pěnu na holení, vodu po holení a deodorant. Řada Forever je s toaletní vodou a deodorantem. Obě sady stojí 199,- Kč.



Doufám, že vám tato inspirace aspoň trošku pomohla :) Sama mám produkty Astrid fakt ráda a na jednotlivé recenze mrkněte tady - ASTRID -> RECENZE, abyste věděli, do čeho jdete :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Astrid beauty elixir vypadá dobře.. vezmu ho buď pro mamku nebo "tchýni" ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle balíčky by mi také udělaly radost :)

    OdpovědětVymazat