Letem vlasovým světem aneb moje zkušenosti s vlasovou kosmetikou Lee Stafford

By 20:50 ,

Zdravím:)
Už dlouho se na blogu neobjevil žádný "vlasový" článek, proto jsem se rozhodla, že je na čase sepsat post na téma "Moje zkušenosti s vlasovou kosmetikou Lee Stafford".
Když jsem před rokem s blogem začínala, měla jsem hrozné problémy s vlasy. Padaly, třepily se, krepatily, tvořily se mi lysiny a celkový stav mých kadeří byl dost tragický. Od té doby jsem zaznamenala rapidní zlepšení, a i když mě teď zase začalo trápit padání, i tak by se dalo říct, že vlasy mám daleko kvalitnější a už netrpím fobii, že se ráno probudím a budu plešatá :D
Pokud byste se chtěli mrknout na moji každodenní péči, klikněte ZDE<<My everyday hair routine.

Pro značku Lee Stafford jsou typické jejich růžové obaly a velice sladká vůně. Co se týče dostupnosti, některé výrobky seženete v DM drogerii, a pokud ne, tak doporučuji kouknout na stránky profimed.cz

Lesk na vlasy, maska pro vlasy, které nikdy nedorostou, šampon pro narovnávání, šampon + kondicionér pro objem, ochranný sprej na žehlední, šampon a kondicionér pro narovnávání.

 

 

Šampon a kondicionér HEALTHY HAIR - pro větší objem vlasů


O těchto dvou výrobcích jsem už recenzi psala - asi před rokem, mrknout se na ni můžete ZDE<< 
Ale i po roce můžu s klidným srdcem říct, že se k těmto dvěma přípravkům velice ráda vracím. Vlasy neskutečně zjemňují. Vypadají zdravěji, nekrepatí se tolik, nejsou zplihlé. Celkově jsou nadýchanější, jemnější na dotek a taky se tolik nelámou.

Tato řada je dostupná v DM drogerii.


Maska HAIR GROWTH TREATMEN  - pro vlasy, které nikdy nedorostou


Dalším přípravkem, který velmi ráda používám, je tato maska na růst. Plnohodnotná recenze >>ZDE. Masky poslední dobou hodně zanedbávám, na vlasy si povětšinou plácnu jenom kondicionér a vítězoslavně se šinu ze sprchy, ale když začínám podléhat panice, že mi padají/nerostou vlasy, vždycky sáhnu po tomto zázraku. Mám totiž odzkoušeno, že opravdu funguje. Pokud si děláte občasný zábal, nebo při každém mytí aplikujete masku na pokožku hlavy, vlasy rostou jednou tak rychle. Co taky velmi kladně hodnotím je, že vlasy jsou po masce neskutečně jemné, hebké a voňavé.

Opět se jedná o přípravek, který seženete v každé DM drogerii.


Maska je opravdu hodně malá, takže pokud máte dlouhé či středně-dlouhé vlasy, nevydrží vám moc dlouho. Narozdíl od ostatních odzkoušených masek, je velice řídká, takže ve finále spíše připomíná kondicionér.



Šampon a kondicionér POKER STRAIGHT - pro narovnávané vlasy


Od Leeho jsem dále vyzkoušela tento ochranný šampon a kondicionér, který je ideální při narovnávání vlasů. Kromě toho, že se vyrábí v super praktickém cestovním balení (už mám několikátou lahvičku), dávám taky palec nahoru klasické sladké vůni a příjemné konzistenci. Bohužel to, co nemůžu nijak ocenit, je "narovnávání vlasů". Vlasy se po aplikaci těchto přípravků chovají úplně běžně. Rozhodně nemůže být řeč o tom, že by se samy narovnávaly, či usnadňovaly žehlení. Takže v tomto ohledu je to trošku zklamání.



Lesk na vlasy - SHINE HEAD


Tento lesk byl mým prvním leskem na vlasy vůbec. Do té doby jsem tento vynález nepotřebovala, a ani teď nemůžu říct, že po něm nějak prahnu. Sice je pravda, že vlasy opravdu rozzáří, ale já to zas tolik neocením. Na plnohodnotnou recenzi mrkněte >>SEM.


Sprej  POKER STRAIGHT - ochrana při narovnávání vlasů

 

Cestovní verzi tohoto spreje mi dal kamarád na otestování. Používám ho na rozčesání vlasů a následné žehlení. Kladně hodnotím jeho vůni, a to, že se po něm vlasy vůbec nemastí. Většina drogerkových sprejů na ochranu před teplem, vlasy zatěžuje, mastí či po nich svědí pokožka hlavy. Sprej Lee Stafford mi ale vyhovuje. Je lehký, voňavý a celkově dost příjemný. Připadá mi, že je srovnatelný se sprejem Toni&Guy, který používám už tak 3/4 roku. Co mi ale na spreji nevyhovuje (a odrazuje mě od koupi celého balení), je to, že za sprej LS chtějí něco okolo 500,- zatímco cena Toni&Guy se pohybuje okolo 250,- proto nejspíše zůstanu u osvědčené klasiky, která mi bohatě stačí.




Pár slov na závěr


Vlasová kosmetika Lee Stafford je jedna z těch lepších, které jsem vyzkoušela. Vyhovuje mi jak složením, tak vůní. Vlasy nezatěžuje, dělá hezký objem a celkově nadýchanější vzhled. Vlasy jsou jemnější na dotek (ale tady pozor! U žádného z přípravků mi nepřišlo, že by usnadňoval rozčesávání) a vyživenější.

Tato kosmetika není úplně levná (některé přípravky jsou podle mě dost předražené), ale i tak si myslím, že stojí za to. Záleží na tom, jak moc chcete investovat, a co od výrobku očekávat. Ačkoliv mi Lee Stafford kosmetika vyhovuje a ráda se k ní vracím, většinu času stejně nejraději používám výrobky L'oreál Professionnel - pokud máte více poškozené vlasy, spíše než Lee vám pomůže keratinová/lipidum řada od LP.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Produkty vypadají dobře, ačkoliv já spíše preferuji šampony po kterých mám vlasy jakoby hrubší, protože je mám až příliš jemné ;). Ale ten objem by mi vyhovoval. Určitě na ně juknu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Značku z DM znám a už kolikrát jsem nad ní přemýšlela, jen jsem si vždycky říkala, jestli za tu cenu stojí, ale z Tvé velmi pozitivní recenze myslím, že jo, tak uvidím, jestli této sladké růžové sadě podlehnu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od vidění znám ale nikdy jsem nad těmito šampony přemýšlela.. Na trhu je tolik produktů které bych chtěla ale za celý život se ke všem prostě nedostanu..

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku vůbec neznám, ale určitě vyzkouším ten šampon na objem vlasů, protože ty moje jsou šíleně zplihlý. :/ :D

    OdpovědětVymazat