Benefit Roller lash & Roller Liner

By 16:25 , ,

Když se řekne značka Benefit, nejspíše se vám jako první vybaví produkty na obočí. Já jich za poslední delší dobu vyzkoušela hned několik, ale neustále se vracím jenom ke dvěma - Precisely my brow pencil & Goof proof, které se mi ze všech osvědčily úplně nejvíce, a které objednávám na parfemy-elnino.cz, protože tam vychází prostě nejlépe. 


Rozdíl mezi Precisely a Goof proof je v tom, že zatímco Precisely má opravdu tenký precizní hrot, kterým vykreslíte každý chloupek, Goof proof je perfektní na vykreslování a doplňování, pokud máte ten stejný problém jako já - neroste vám obočí nebo resp. roste tam, kde by nemělo, ale neroste tam, kde je jeho místo.

Nicméně Benefit není jenom o produktech na obočí, ale také o řasenkách a linkách. Mají hned několik druhů řasenek, ale nejvíce si rozumím s řadou Roller Lash, která má řasy natočit, zvýraznit a nadzvednout tak, že budou vypadat krásně i bez kleštiček.

Roller lash má speciální ohnutý kartáček Hook "n" Roll, který natočí, prodlouží a oddělí každou řasu, s čímž se můžu 100% ztotožnit. Moje řasy jsou poněkud těžké a často plihnou. Málokterá řasenka je dokáže zvýraznit a nadzvednout tak, aby byly skutečně výrazné, nicméně této se to skvěle daří.  Finální efektem nejsou žádné extrémně výrazné mrkačky, ale hezky prodloužené a přirozené řasy. Jediné, co mě trošku mrzí je, že Roller lash se nedělá ve voděodolné verzi. 


Další kousek, který jsem z kolekce Roller vyzkoušela, jsou oční linky Roller Lash liner true matte . Linka ve fixu má 1 ml a tenký lehce měkký hrot, se kterým se moc dobře pracuje. Nalíčit se s nimi dá během pár vteřin a myslím, že budou sedět i tomu, kdo s linkou začíná. Obrovskou výhodou je, že se linka nedrolí, rychle zasychá a nerozmazává se. Tak, jak ji nanesete, tak bude vypadat celý den. Je důležité však mít na paměti, že se sice nerozmazává, ale zároveň není voděodolná.

Barter spolupráce s Elnino.cz
Kejt//Instantni krása


You Might Also Like

1 komentářů