Paletka Revolution PRO - New Neutral [Recenze]

By 11:15 , ,

Možná jste postřehli, že Makeup Revolution má několik podznaček - Freedom, makeup obsession, I <3 Revolution či Revolution PRO.
Poslední zmiňovaná by měla být nejvíce profi, zaměřovat se na kvalitnější kousky. Už delší dobu jsem koketovala s myšlenkou, že bych chtěla vyzkoušet jejich paletku New Neutral, která je inspirovaná The New Nude Palette značky Huda Beauty.



Paletky jsou si dost podobné, akorát zatímco HUDA stojí 1790,- Kč, její inspirovaná kámoška jenom 419,-
Paletka vypadá na první pohled hodně luxusně - tvůrci si pohráli jak s elegantním obalem, tak i vnitřním stylingem, a New Neutral se tak řadí k těm kvalitnějším, co doma mám - žádný rozpadající se papírový obal ani rychle špinavý plast (jako tomu bylo u klasických černých paletek od MUR). Udržet tuhle paletku v čistém stavu je hrozně jednoduché z čehož mám fakt radost.
Paletka obsahuje 18 stínů - dvoje/troje slisované třpytky (nevím, jak odstín Jazz it up uchopit, je něco mezi), světlou krémovou bázi, 4 třpytivé stíny a 10 matných. Barvy jsou šmrncnuté do vínových, teple růžových, zlatavých a fialových odstínů. 


Báze by měla pomoct k perfektní výdrži třpytek a třpytivých odstínů - řekněme si upřímně, že žádná báze v takové paletce nedělá dost dobrý efekt a pokud chcete něco co skutečně pomůže (a díky čemu se nebudou třpytky trousit po celém obličeji). Já sáhla po lepidlu na třpytky a musím říct, že s ním a bez něj to je jak nebe a peklo.




Světlé odstíny jsou poměrně špatně pigmentované, takže bez báze či lepidla je na očích téměř neuvidíte. Celkově má paletka problém se světlými matnými odstíny - ty třpytivé jsou skvělé. Tmavé odstíny pak mají hodně příjemnou pigmentaci a třpytky jsou fakt bomba - ať už na celém víčku nebo jako linka.
Výdrž je celodenní - neříkám, že jak ráno nanesete, tak večer odlíčíte, ale i večer oči vypadají moc pěkně. Záleží, jak silnou a tmavou vrstvu dáte a jestli použijete bázi.
Díky obrovské škále barev máte hodně možností, jaké líčení zvolit - jemné, přirozené, hnědé, do růžova, fialové, třpytivé, matné. Na paletce miluju, že se ji každý den můžu líčit a každý den budu vypadat jinak. V této chvíli je New Neutral mojí nejoblíbenější a nejpoužívanější paletkou. Nesednu si z ní na zadek co se týče bezkonkurenční kvality - přece jenom mám doma kvalitnější paletky, ale tahle mě dostává svou škálou barev, možnostmi kombinování, výdrží i třeba tím, že se naprosto nádherně blendí, nedělá fleky a nesype se z víček.


Shrnuto, podtrženo
Paletku zbožňuju, používám ji denně a nějak se mi stále neomrzela. Má krásné barvy, příjemnou výdrž a oproti originální paletce HUDA cosmetic stojí čtvrtinu. Seženete ji na Notino.cz  za 419 Kč (teď dokonce za 355,- Kč). Má skvělý obal, který i po pravidelném používání vypadá luxusně a draze. Stíny jsou vhodnější asi pro ty, které mají rády výraznější makeup. Světlejší odstíny jsou hůř pigmentované, tmavé jsou perfektně pigmentované. Celkově doporučuju používat stíny s bází, popř. s lepidlem na třpytky, jinak budete mít třpytky po celém obličeji (což je celkově problém všech lisovaných třpytek). Jestli bych si paletku koupila znovu? Ano. Sice má svoje mouchy, ale i tak mě hrozně baví a oblíbila jsem si ji daleko více než třeba Nakedky od Urban Decay, které jsou symbolem paletek očních stínů. Nemůžu si pomoct, ale Makeup revolution stále považuju za jednu z nejlepších značek co se týká očních stínů - Stojí doslova pár korun a dělají kolikrát více než daleko dražší kousky. Takže pokud nějak nehrotíte jejich "inspiraci" dražší kosmetikou, budou se vám moc líbit..




You Might Also Like

6 komentářů

  1. Já jejich paletky taky miluju, právě proto, že nevyluxujou peněženku, a pořád se s nimi dá vykouzlit pěkné líčení :) A to tvoje je naprosto perfektní ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá skvěle a tvé líčení ještě lépe :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně na MUR zkrátka příšerně vadí to vytrvalé kopírování úspěšných kousků jiných (často luxusnějších) značek. Přitom lze inspiraci snadno pojmout tak, aby si toho nikdo na první pohled nevšiml. Stačilo by pouze jinak poskládat stíny a nepoužít ‚‚New‘‘. V případě MUR na mě celá věc působí nesmírně neprofesionálně až uboze. Asi chápu, že značky bez schopnosti udělat dobrý stín se k podobným krokům uchylují, jenže MUR pořádné stíny umí, když chce. Tak proč tohle?

    OdpovědětVymazat