...s láskou Yves Rocher

By 9:00 , ,

Znáte to.
Den je pěkně na chujka. Všechno a všichni vás vytáčí, odpočítáváte minuty do odchodu z kanclu, protože toho máte plné brejle (no a co, že jenom ty imaginární)
A pak vám zazvoní telefon...."Mám tu pro vás balíček"..... a pak to přijde. Ta vlna euforie a spokojenosti, že na vás někdo myslí a že vám někdo zlepšil náladu.
Hrdě si tuto nádheru nesete do kanclu a schválně tak trochu dupete, aby vás všichni slyšeli a vy se aspoň mohli pochlubit valentýnským překvápkem přímo do práce...


Tímto děkuji Yves Rocher za voňavý balíček plný perfektních produktů Na férovku se příznám, že největší radost jsem měla z tělového spreje s vůni maliny & máty, protože maliny miluju. A tak ho na sebe stříkám každý večer po sprše, před spaním. Voní úžasně letně a člověku to navodí příjemnou náladu. Nezklamal ani parfemovaný tělový sprej s vůni kokosu, protože stejně jako maliny, tak i kokos je moje oblíbená vůně.

Tělové parfémy jsou lehké, voňavé, nebolí z nich hlava a voní i moji drahé polovičce, takže spokojenost. Nejvíc se mi líbí, že vůně není moc vtíravá, takže nezačne po chvíli vadit.


Dalším zajímavým produktem je koncentrovaný sprchový gel s vůní granatového jablka & růžového pepře a lotosový květ & šalvěj (další oblíbená vůně, no jo :D). Stejně jako u koncentrovaných šamponů, tak i tady se jedná o produkt, kdy vám stačí opravdu malá kapka a zbytečně tak neplýtváte a šetříte životní prostředí. Ať už velikostí produktu, tak počtem produktů, které jinak reálně vypotřebujete. Jedna lahvička by měla vydržet 40 koupání.

Sprchový gel v klasickém balení s vůní broskev & anýz jsem už doma jednou měla.Celkově miluju tyhle sprcháče od YR. Ráda si je kupuju a ráda je kupuju jako dárky. Vždycky totiž udělají radost. A hlavně krásné voní. Mými favority je vůně kávy, broskev, mango a ostružina.




A co vy a ovocné vůně?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jéé to je krásný voňavý balíček. Brala bych ho celý a náležitě bych si ho užila. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Sprchové gely a peeling od YR mám moc ráda :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Teeda, tak to je nadupaný balíček :)

    OdpovědětVymazat