Parfémy pro muže - co darovat příteli?

By 12:00 ,

Pořád tady píšu o kosmetice pro ženy, a tak je čas na menší zpestření. 
S holkama pořád dokola řešíme, co koupit příteli k narozkám/vánocům/výročí. A jedním z nejvděčnějších dárků, je pánská vůně. Ne každý chlap je totiž ochoten investovat do dražších vůní (stejně tak i ženy - taky mě vždycky potěší, když parfém dostanu a nemusím si ho kupovat sama).




Svému příteli jsem zatím pořídila tyto tři vůně. Některé dokonce i víckrát :) Tak třeba vám pomůžu s rozhodováním nebo vás lehce inspiruju :) Jdeme na to! Na pomoc jsem si vzala notino.cz!


Toaletní voda Prada Luna Rossa Eau Sport, která je pořád mým největším favoritem. Voní nádherně svěže, je lehká, sportovní a má šmrnc. Vůně je aromatická, citrusová. Hodí se perfektně na léto, ale nosit se dá i v zimě. Řekla bych, že se perfektně hodí pro sportovně založené muže, ale zároveň je dost elegantní a má úroveň. Dostanete ji v balení velkém 125ml nebo 75ml a cenově se pohybuje okolo 1 500 - 2 000Kč.

Složení: 
Hlava - bergamot, citron
Srdce - levandule, zázvor
Základ - cedr, pravá ambra



Dalším kouskem je toaletní voda Calvin Klein - Euphoria.  Sama mám Euphorii v ženské verzi a miluju ji. Ještě nikdy jsem se nesetkala s tolika kladnými ohlasy mužů v mém okolí na ženský parfém. Mužská Euphoria je aromatická a dřevitá. "Je inspirovaná stavem opojného štěstí a vášně, která nemá konce." Vůni bych zařadila do kategorie "pro sebevědomé muže". Je lehká, není agresivní, nebolí z ní hlava. Na druhou stranu nevydrží tolik jako další dvě zmiňované. Seženete ji v balení po 20ml, 30ml, 50ml a 100ml. Ze všech zmiňovaných je nejobyčejnější a zároveň se s ní nemůžete příliš splést - je univerzální a mohla by vonět téměř každému.

Složení:
Hlava - pepř, zázvor
Srdce - bazalka, cedr, šalvěj
Základ - ambra, brazilské růžové dřevo, pačuli, semiš





Posledním a nejluxusnějším kouskem je Dior Sauvage. Nebo-li vůně Johnyho Deppa. Je úplně jiná než obě zmiňované a buď vám voní nebo smrdí. Je neskutečně aromatická, ale věkem jsem ji přišla na chuť. Určitě se nehodí pro každého. A spíše bych ji zařadila do kategorie vůní na podzim/zimu. 
Měla by evokovat nespoutanost, syrovost a pocit svobody. Je k dostání jak ve formě toaletní vody, tak i jako parfém. Prodává se v balení 60ml, 100ml a 200ml. Cenově se pohybuje nejvýše - okolo 2 000 - 3 000, ale zároveň je prostě jiná. Jedinečná. Myslím, že ta investice za to stojí. Ale předtím, než ji svému příteli pořídíte, bych doporučovala, aby si ji někde nenápadně očuchal :D Nemusí totiž sedět každému.

Složení:
ambroxan, bergamot, sečuánský pepř





You Might Also Like

1 komentářů

  1. No tak tenhle článek si mi dneska faakt hodí, děkuji! Zrovna si prohlížím různé e-shopy a potřebuji nějaký pánský parfém objednat a do přečtení článku jsme byla úplně bezradná :D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat