KVIFF 2018

By 9:00

Když se objevily první fotky z Varů, seděla jsem na gauči u našich a tiše si povzdechla, že letos jsem to zase nestihla (tady aspoň vidíte, jak jsem imunní vůči čtení bulváru - kdybych ho četla, věděla bych, že se to chystá:)). Snad se mi povede na to nezapomenout  a naplánovat si to příští rok. Filmový fesťák ve Varech mě vždycky hrozně lákal, ale z rodného Havířova bych cestovala čtvrt století.
Ve středu, když jsem se doplazila zpátky do Prahy, nás tak nějak napadlo, že Čtvrtek máme oba volný, tak proč tam nezajet, že jo.



Ve Čtvrtek ráno jsem nabalila svačinku na cestu (ač je to něco okolo 100 km, samozřejmě jsou všude omezení a i blbá cesta z Prahy trvala hodinu a půl...haleluja''), oblíkla se tak nějak slušně (díky bohu, že jsem upustila od původního modelu - v podpatkách bych tam asi umřela - musím se tedy pochválit, že jsem vyrostla z telecích let a už se umím obléct na danou příležitost! :D) a vyrazili jsme na výlet. Film jsme nakonec žádný neviděli, protože jsme to začali řešit až příliš pozdě - ale příští rok si vstupné objednáváme dopředu a filmy stihnem! Jojojo!

Karlovy Vary jsou vážně nádherné. Hrozně mi připomínají Luhačovice (no jo, lázeňská městečka). Celý filmový festival byl volně přístupný - člověk se dostal všude bez vstupenek - kromě VIP zón a filmů. Potkali jsme i pár celebrit - například herce Jiřího Dvořáka (který je neskutečně sympatický a charismatický), Evu Decastelo (které si prostě nevšimnete), Jiřího Ondera (ze kterého jsem byla úplně vyplesklá, protože STARDANCE je můj nejoblíbenější televizní pořad♥)...a další.

Vlastně moc nevím, co bych vám k Varům říkala - toto je totiž událost, kterou by si každý člověk měl zažít, užít. Určitě to stojí za to. Atmosféra je neskutečná. Pokud nejste obrovský filmový fanda, tak vám teoreticky stačí si celé Vary obejít za den a najednou se cítíte, jako hvězdy na červeném koberci.





Sukně - Aliexpress, boty - Lamur, top - New Yorker, kabelka - Orsay







Hodně holek se mě už ptalo, odkud mám sukni. Holky, z Aliexpressu :) U nás jsem žádnou krásnou midi suknici nemohla sehnat. Všechno je růžové, kytičkované a za litra, nebo hned za dva, což je částka, která se mi nechce dávat do kousku oblečení, který zase tolik nevynosím. Co se týče kvality, tak je poměrně kvalitní, pevný materiál, nepáře se, není průhledná. TADY máte odkaz :)















A na závěr dne jsme si dali jedno hříšné foodporno. Nevím, jak vy, ale ja burgerům nedokážu odolat. Jak nejím pizzu, nepiju klasickou coca-colu, bez čipsů to přežívám, tak burgery jsou obrovská závislost a aspoň jednou za měsíc, dva, si ho potřebuju dát! 


You Might Also Like

9 komentářů

  1. V Karlových Varech jsem ještě nikdy nebyla, ale plánuju se tam v srpnu zajet podívat na takový jednodenní výlet a tvoje fotky mě tam nalákaly ještě víc :)
    Moc se mi líbí tvůj outfit - takový veselý, letní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Karlovy Vary mě hrozně lákají, ale nesnáším davy, takže si je snad užiju někdy mimo filmový festival! :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Do Varu jezdíme pravidelně na festival uz třetím rokem 😊 Každy den dame 3-4 filmy, akorat to kupovani lístku je horší . Vzdycky někdo z nasi skupinky vstává v 7 rano a jde stát do fronty na listky na druhy den , protoze pasy nekupujeme a ta Vodafone aplikace nám vždy přetížením spadla 😀

    OdpovědětVymazat
  4. Wau vyzerá to tam velmi pekne a verim, že si sa citila ako hviezda na cervenom koberci :) A ano na buduci rok to treba urcite stihnut!! jojojo :))))

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta sukně je top, pamatuji si jak jsi ji jednou zmiňovala na insta, že máš v plánu si ji koupit (nebo na blogu???) už nevím... Do Varů bych se chtěla taky podívat při této příležitosti. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdy jsem na něm nebyla, ale rozhodně bych se na něj někdy chtěla podívat :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Každý rok si říkám naprosto to stejné :-D, tak snad mi to ten příští konečně klapne. Jinak oběma vám to mooc sluší!
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  8. V týhle sukni úplně svítíš :) nádhera! Takhle jsme si s přítelem udělali výlet před 2 roky a bylo to moc fajn i bez filmu:))

    OdpovědětVymazat