Paletka očních stínů Sephora - Miniature Palette [Recenze]

By 18:40 , ,

Nejroztomilejší paletka očních stínů. Nebo se snad mýlím?
Tuto krásku jsem dostala od přítele a na první pohled mě zaujala svým vzhledem - je malá, praktická, rozkládací a vejde se do každé kosmetické taštičky, což o většině mých paletkách říct nemůžu.
Celkově je k dostání ve třech barevných variantách - Nougat, Donut, Cookie. Já mám doma Donut (ale tuto informaci jsem si musela dohledat na netu, protože na paletce to napsané není)




Obsahuje 6 stínů na denní nošení - 2 matné a 4 třpytivé. Jedná se kombinaci studených a teplých odstínů. Každý má svoje jméno - Cream (tělová), Candy (třpytivá růžová), Almond (hnědá matná), Honey (zlatá s meruňkovými odlesky), Cestnut (teplá hnědá třpytivá barva), Cassis (tmavě hnědá se třpytkami).
Mým nejoblíbenějším odstínem je Honey - na první pohled to byl typický nudný zlatý stín, ale po chvilce se z něj vyklubal zlatý stín s teplými odlesky, který jsem ještě nikdy u nikoho jiného neviděla.



Oční stíny nejsou nijak zvlášť pigmentované - na denní líčení ideál, ale nic výrazného s nimi nevytvoříte. Paletka je vyloženě přirozená a vhodná pro širší okruh slečen - není vyloženě pro kosmetické maniačky zakládající si na dokonalém výrazném mejkapu, ale pro slečky na denní nošení.

Výdrž hodnotím jako lehký nadprůměr - dá 8 hodin, ale už ne 16 hodin. Po celodenním výletě v Lipsku jsem přijela domů a zatímco řasy, linky i tvářenku jsem stále měla, stíny se někde vytratily. Proto vám asi spíše doporučím je nanášet na bázi nebo třeba na rtěnku (nanesu na víčko světlou rtěnku a na to rozmažu stíny - jsou pak daleko výraznější a drží. Pigmentace je určitě větší než s klasickou bázi)



Shrnuto, podtrženo.. Paletka je lehký nadprůměr. Má krásný a hlavně super praktický obal (žádný nesmyslný plast, který se hned rozbije a umaže). Je malá, takže s ní můžete cestovat. Obsahuje stíny na denní nošení - všechny stíny jsou pěkné a dají se hezky kombinovat. Co je slabší stránkou, je výdrž a pigmentace. Přece jenom bych od paletky za tři stovky čekala trošku víc než od klasických drogerkových stínů.



You Might Also Like

7 komentářů

  1. Vypadá to jako super paletka na denní nošení a ten obal je nádherný:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  2. Ja zbožňujem zlaté tiene a ako vravíš niektoré vyzerajú na prvý pohľad nudne a potom sa z nich vykľuje krásny tieň... ja mám taký podobný v paletke od Naked Smoky ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí rozkošné balení paletky :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. to je tak milá paletka, ideáln ana cestovanie a jednoduché každodenné líčenie. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je pěkná. :) Ta rtěnka na víčka mě nikdy nenapadla. Dobrý typ ;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Rozkošná paletka! Přesně můj styl barviček! Palec nahoru ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekný článok a ta paletka vyzerá naozaj dobre 🙂 budem rada ak si pozrieš aj môj blog a necháš tam odber 🙂
    https://lifeforjul.blogspot.sk/?m=1

    OdpovědětVymazat