Rtěnka Sephora - Lip Stain [Recenze]

By 13:00 , ,

Rtěnka ze Sephory!
Tak to byla jedna z položek na mém wishlistu.
No a na Vánoce se mi tento sen konečně splnil.

Sephorácké rtěnky jsou podle recenzí zase o level výš než ty od NYXu, čemuž odpovídá i cena 290,-Kč. Jsou k dostání v úplně jiných odstínech než ty NYXí. Samotný výběr odstínů mě bohužel moc nezaujal, ale nakonec jsem si vybrala odstín č. 24 a dobře jsem udělala. Miluju ho.



Jedná se pořádně výraznou barvu. Pro někoho moc upíří, pro mě ideální. Barva je perfektně sytá už po prvním nanesení. Se štětečkem se moc příjemně pracuje, roznáší barvu rovnoměrně a nedělá na rtech "zuby". Rtěnka se tak dobře nanáší, že ji nanesete v podstatě i za každodenního zmatku a nepotřebujete ani obrovské zrcadlo ani stovku uchošťourů a zvláštní štěteček na rtěnku. Výdrž je pak celodenní. Během dne stačí jenom trošku poupravit. Odličovat doporučuju něčím mastným - olejem nebo odličovacím mlékem. Micelárkou to jde těžko. 


Na rtěnce mi nejvíce vyhovuje, že nevysušuje rty, takže ji zvládnete nosit celý den i bez báze, aniž byste měli pocit nepříjemného pnutí. Nepraskají po ni rty, nemusíte je nějak zvlášť ošetřovat. K jejímu nošení nepotřebujete balzám na rty. Neleze do záhybů.
Rtěnka je téměř dokonalá - teda až na tu cenu a výběr odstínů, ale to je asi individuální - každému vyhovují jiné barvičky. Upřímně na samotné rtěnce nemám nic, co bych vytkla. Až na její balení. Vzhledově je taková nijaká, což by tak nevadilo, kdyby obal nebyl neskutečně nekvalitní. Nejenom že se snadno poškrábe, ale zároveň se mi taky stalo, že mi upadlo víčko a rtěnka začala vytékat. (a zničila všechno okolo). Když jsem o tomto problému napsala na instastory, přišla mi kvanta zpráv, že se to stalo téměř všem slečnám, které rtěnku vlastní. Rekordmankou byla slečna, která psala, že má 6 rtěnek a 4 se rozpadly. 
Samotná Sephora se na tento problém vyjádřila tak, že si mám zajít na pobočku a vyreklamovat ji - ehm, zatím jsem to nezkoušela, protože nebyl čas, ale pokud se vám, holky, stalo něco podobného, můžete to jít zkusit :) Prý by vám měli dát novou.




You Might Also Like

6 komentářů

  1. Moc Ti sluší , Sephora Lip Stainy mám také ráda , jsou komfortní , jen to odličování... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Odstín je krásný a tobě dokonale sluší!! :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barvicka je opravdu nádherná! Já sama moc rtenky nenosím, nebo jen ty lehce růžové a Nude :D Ale minule jsem se nalicila takovou tmavší, výraznější růžovou a muj přítel z toho bláznil, jak moc se mu na me výraznější rtenky líbí :D Proto si chci na Valentýna pořídit tuto Sephorackou, ale v nějaké pěkné červené :) Děkuji za recenzi :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat