Tesori d'Oriente - Ayurveda [Recenze]

By 10:00 ,

O tom, že spolupracuji se značkou tesori d'Oriente asi víte. Na začátku listopadu jsem byla pozvaná na blogerskou akci, která byla jedním slovem "ÚŽASNÁ" a já se díky ní dozvěděla více o této italské značce, kterou jsem sice dříve znala, voněla mi, ale nějak více jsem se ji nezabývala. 
V této chvíli vám ale můžu říct, že mě zaujala natolik, že sama po nějakých starších řadách pokukuju a jakmile mi současná zásobička dojde, pořídím si určitě něco dalšího.

Nejnovější řada se jmenuje Ayurvéda a je pro ni charakteristická kořeněná vůně.


Celá tato řada má k dostání tři produkty - pěnu do koupele, sprchový gel a parfémovanou vodu. Všechny produkty jsou téměř za hubičku. Pěnu sežente za 99,- gel za 69,- a parfémovanou vodu za 169,-

Jedná se o kvalitní italskou kosmetiku, u které neplatíte ani tolik za značku, jako spíše za kvalitu. Obaly jsou neskutečně barevné, originální a co si budeme - hezky se na ně dívá, takže kromě klasického využití, má tato kosmetika i funkci "výstavky".

Přiznám se, že složení vůně popsat neumím, a tak vám přidávám na počtení moudra z prezentace:)



Co se týče dostupnosti, tak tesori d'Oriente seženete v řetězcích Globus, Tesco a Albert a v drogeriích Rossmann a DM.
Přiznávám se, že nejsem člověk, který by se rád máčel ve vaně jak kukuřice a užíval si voňavou lázeň, ale když jsem byla nemocná, dala jsem horké vaně šanci - a od té doby jsem si koupání fakt oblíbila. Pěna do koupele voní příjemně a intenzivně, ale nebolí z ní hlava. Hodně pění a  jen tak nevyprchá. Vůně je opravdu dlouhotrvající, takže nejenom pěna, ale i sprchový gel zanechají koupelnu hrozně dlouho voňavou. I na kůži voní dlouho.




Největším překvapením pro mě byla parfémovaná voda - co si budeme, kupuju si dražší parfémy a toaletky, po něčem levném z drogerie bych už nesáhla, protože těmto vůním nevěřím. Tesori mě ale velice příjemně překvapilo, protože jejich parfémovaná voda za 169,- vydrží vonět déle než leckterý drahý parfém. 




You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tak ta voňavka mne překvapuje, déle, než drahý parfém? Možná bych mu také mohla dát šanci :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to já se naopak v koupání vyžívám, ale je pravda, že pěnu do koupele jsem neměla už hodně dlouho a tahle se mi docela zamlouvá, až zas půjdu obrážet drogerky tak po ní kouknu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetika je dostupná i v Tetě :) akorát tu modrou řadu jsem tam ještě neviděla. Je to tam pár měsíců jako novinka. :) Jinak zkušenosti s kosmetikou nemám, ale líbí se mi obaly :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Teď jsem vylezla z vany. Nádhera. Krásná vůně. Koupím i toaletní vodu.

    OdpovědětVymazat
  5. Mam difuzer...smrdi to jak pitralon 🤔

    OdpovědětVymazat