Víkend ve Špindlu

By 9:00 ,

Ahooj!

Minulý víkend jsme s Lukem zamířili nejenom na žrádelní festival, ale taky jsme si naplánovali první letošní wellness. Tentokrát padl výběr na Špindlerův mlýn. Ráj celebrit, rádoby celebrit a profesionálních celebrit. Kdo nenavštívil Špindl, jakoby ve světě šoubyznysu neexistoval. Však to asi znáte. Internet je podobných článků plný :D My celebrity sice nejsme (zatím :D já bych chtěla být tou profesionální - nic neumět a jenom dělat, že jsem hrozně zajímavá jako Káťa Kristelová a její kluk Tomík Řepka), ale zajímalo nás, jak to tam vypadá, že jo :)



Vyjížděli jsme v neděli ráno a cesta z Prahy trvá asi 2 hodiny po nejmenších horských cestičkách :D Což jsou chvíle, kdy chci sežrat volant, ale neudělám to, protože nevím, jak bych se pak dostala domů. Logicky. Celou cestu pršelo a bylo fakt hnusně, takže když jsme pak odpoledne seděli ve vířivce a koukali, jak venku chčije a lidi chodí po horách, oba jsme měli ten typický výraz na styl "mrzí". Ale jinak jsme hodňoučcí :D Výběr padl na hotel Lesana, který nás zaujal neomezeným wellnessem. Jeli jsme na 2 dny a 1 noc z neděle na pondělí, což byla nejlepší volba. Hotel byl skoro prázdný, wellness jsme měli téměř celou dobu pro sebe - sauny, vířivku a bazén. Juchu. A co to znamená, když pár má wellness pro sebe? #ďábelskéMrknutí ....že si donese foťák a dělá si fotky ve vodě tak dlouho, dokud na nich nevypadá hubeně a dokud nepřelstí optickej vodní klam! :D 




Vzhledem k tomu, že 90% času mrznu, nejvíce času jsem strávila ve finské sauně, kde bylo konečně příjemně teplo :D 80°C. Co musím na wellnessu pochválit, tak bylo jídlo :D klasicky jsem se přežrala a domů dojela pomalu se slzami v očiskách, protože jsem teď jako vepřík :D 
Jo a pokud by mi zas někdo chtěl soukromě psát takové ty báječné zprávy, kde na to cestování pořád beru prachy, tak vám říkám, že ve svém volném čase občas okradu nějakou tu naivní babičku a občas mě drahouš večer vysadí na E55 a ráno, než jde do práce, mě zas nabere :) Rozumíme si, že jo ;) A pokud jste normálně uvažující stvoření s ekonomickým uvažováním, mrknete na Slevomat a další podobné servery ;) Ubytování hledám přes booking a číhám vždycky na výhodné nabídky. Na tyto portály brouzdám často a nacházím pořád nové a nové nabídky..hledám vždycky tak dlouho, dokud něco není skutečně výhodné:) Lidi by vůbec nemuseli závidět, kdyby si občas dali tu práci, mrkli po slevách, rozhodli se jednat, zařídit si něco sami a ne se jenom vymlouvat, proč oni nemůžou... Teď to nemyslím nijak špatně vůči vám, většině mých čtenářů, jenom konstatuju, že za spoustou věcí stojí rozumné ekonomické myšlení :)


















V pondělí brzo ráno jsme opustili hotel, abychom toho co nejvíce stihli a když se konečně počasí umoudřilo, udělali jsme si výlet po prosluněném Špindlu. Je to tam fakt krásné. Však posuďte sami :)






Kolem poledne jsme zamířili směr Liberec, kde jsme chtěli navštívit Zoo a mrknout na město. V Liberci jsem nikdy nebyla, i když tam bydlí moje milovaná Lucka, ale věřím, že se tam za ní někdy pojedu podívat :))) Co se týče Zoo, byla jsem celkem zklamaná. Zaujal mě jen tančící gekon a malá surikatka, jinak mi Zoo připadá hodně slabá :( A pokud bych měla udělat nějaký žebříček Zoo v ČR, tak na prvním místě je určitě Praha a Plzeň, pak Zlín, Olomouc, Ostrava, Liberec a poslední je Brno. V Dvoře králové jsem byla kdysi a v Jihlavě jsme ještě stále nebyli. Třeba příští rok :)






You Might Also Like

11 komentářů

  1. Tak to já bych dala Zlín a Prahu oboje na první místo :P

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny fotky, ve Spindlerove Mlyne jsem jeste nebyla. Welness pobyt mam taky v planu, dekuju za zip :). Zoo Liberec chci taky navstivit. Po navsteve Loroparque na Tenerife me uz tak zadna Zoo neoslni :D ale mame zde taky pekny mista :)

    OdpovědětVymazat
  3. V Liberci v ZOO jsem byla kdysi na základní škole, a to už si přesně nepamatuji, co jsme tam všechno viděli. Stejně jako všichni na základce jsme to brali spíše jako ulití ze školy a za tu dobu se jistě hodně věcí změnilo :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  4. jéj, vyzerá to tam úžasne :) spravila si mi obrovskú chuť tiež niekam ísť a vypnúť celý svet :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Nějakou takovou pohodičku jsem taky plánovala s přítelem, ale máme tak blbě školu, že to prostě nedáváme a o víkendech musí on pomáhat doma. Ve Špindlu jsem byla asi tak 3x na horách, ale moc mě to nezaujalo, všude davy lidí :D

    OdpovědětVymazat
  6. krasny fotky, musi to tam byt supr :) a kecy okoli bych snad ani neresila, je smesny ze tohle nekdo je schopnej nekomu vycitat :D
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  7. Kaci :D ty tve navstevy vsech zoo! by Ti (sorry jako) meli nabidnout spolupraci! neni mozne!

    OdpovědětVymazat
  8. To prostredie vyzerá super, hned by som inak vošla do vody a zrelaxovala... :) A v Zoo som nebola už roky..musím niekedy zájsť :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Jé to je nádhera, hned bych jela zrelaxovat, docela by se to šiklo.
    Jináš já ještě na slevomatu nevysledovala, pár věcí mě zaujalo, ale nedokopala jsem se :D teda kromě vířivky před pár lety...

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Krásný výlet, to snad nevypadá ani jako v Česku :-D Slevomat je dobrá věc, když člověk sleduje pravidelně, dá se tam narazit na dobré výlety. Já si taky své cestování zařizuji sama a všechno jde, stačí jenom pořádně číst a zjišťovat si.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat