L'Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier [Recenze]

By 11:29 , ,

Ahoj!


V červenci jsem si na notino.cz koupila šampon, masku a kondicionér L'Oréal Professionnel Série Expert Nutrifier. L'oréal je moje nejoblíbenější značka přípravků na vlasy a pravidelně si jejich produkty kupuju. Vyzkoušela jsem hned několik různých řad - ať už na ochranu proti sluníčku, keratinovou řadu či Absolut repair lipidium.



Řada Expert Nutfifier je pro oslabené, poškozené a suché vlasy, neobsahuje silikony a je obohacená o glycerol a kokosový olej. Ze začátku jsem byla trošku na vážkách, protože šampony bez silikonů mým vlasům nevyhovují, nejdou pak rozčesat, vytvarovat a celkově jsou nezkrotitelné a nepříjemné na dotek. Naštěstí to ale nebyl tento případ.

Šampon vlasy pěkně vyživuje, zjemní je, ale zároveň nejsou mastné a nezatěžuje je. Jsou příjemné na dotek a nijak zvlášť se nemastí (v mém případě to znamená, že mi vydrží i dva dny). Co mi trošku na šamponu vadí, je, že smrdí. Fakt moc. Ale naštěstí to rychle vyčuchne - resp. maska i kondicionér voní pěkně, a tak to přehluší :)



Kondicionér je pro mě nezbytnost. Používám ho při každém mytí vlasů a vždycky ho nechám tak 2 min. působit. Vlasy jsou pak jemné, jdou snadno rozčesat, příjemné na dotek. Nejsou zatížené, ani těžké. Hezky se lesknou, nekloužou. 


Masku jsem používala hlavně na dovolené, kdy byly vlasy pod přímým zásahem sluníčka. Stejně jako kondicionér, ani maska vlasy nezatěžovala, nemastila (ale přiznávám, že masku většinou dávám jenom do konečků a do délek) ani nevysušovala. A co je velkou výhodou - vlasy nepramínkuje.


Celkově tuto řadu považuju za zdařilou. Hodně mi pomohla s vysušenými vlasy od každodenního žehlení a od zásahu sluníčka. Šampon jsem používala denně/každý druhý den a kromě zápachu mi na něm nic nevadilo. Pokud bych teda měla říct finální verdikt, opět se mi potvrzuje, že produkty značky  L'oréal jsou pro mé vlasy prostě nejlepší. Nejvíc mi vyhovují a žádný doposud nebyl pro mě zklamáním.
Navíc jsou taky cenově dostupné 500ml šamponu stojí 219,-, maska 229,-, kondicionér 195,-Kč.


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Mně teda zatím v historii mých vlasů sednul nejlíp Garnier a už několik let používám na vlasy jenom ten, protože každý pokus o vyzkoušení jiného šampónu skončil totální přemaštěnou katastrofu, moje vlasy vypadaly (ne byly!) mastné hned po umytí a fakt to bylo dost frutrující! Pak jsem si koupila levandulový Garnier, který mi sednul a od té doby jiný nepoužívám :) Ten Loréal mě sice láká, ale kvůli předchozím zkušenostem asi dál zůstanu u svýho oblíbence :D

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem teď přemýšlela, že bych mohla od Lorealu něco vyzkoušet, nakonec jsem sáhla po něčem jiném. Nicméně chystám se na to. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je nejlepší volba! Zápasila jsem s velmi poškozenými vlasy a toto je zázrak který už asi nevyměním. :-)

    OdpovědětVymazat