Jak za mnou do Prahy přijela moje blogová minulost & parťačka

By 9:00 ,

Přeji krásnou neděli :)
Tento týden za mnou do Prahy přijela jedna velmi velevážená návštěva - Luci. Daly jsme si sraz v centru a společně zamířily na cronut - což jsem do té doby nevěděla, co to je, ale teď už to vím moc dobře! Byl totiž mňamózní :) Navštívily jsme Oh deer bakery na Bělehradské ulici (kousek od I.P. Pavlova - kdo nezná, běžte to omrknout). Ale bacha, cronuty jsou hned pryč, takže doporučuju návštěvu v brzkých ranních hodinách!
Já sáhla po čokoládovém s lotuskama a krémem uvnitř.




Po tomto #foodpornu jsme vyrazily obkouknout několik obchodů..a opět jsme si udělaly radost letními výprodeji. Já si koupila tílko a zlaté letní sandálky na dovolenou - a i když nevím, jak moc budou pohodlné po delším chození, vzhledově se mi hrozně líbí. Navíc za 150,-Kč :D A navíc zlaté :D poslední dobou jsem hrozně ujetá na zlatou a to jsem přitom celé mládí této barvě říkala "hnusácká".

Po nákupech nám klasicky vyhládlo, a tak jsem Lucu vzala do mého oblíbeného Cafefinu (jediná kavárna co znám - ty ostatní dvě - Kavárna, co hledá jméno & Coffee room mají pořád plno), kde jsme si daly Banh mi s tofu a ledový čaj - který byl asi první a jedinou věcí, která mi nechutnala. Na můj vkus byl hrozně hořký. Příště si raději dám limču nebo chai latté - to už je ustálená klasika, kterou piju všude a vždycky :) Od té doby, co jsem na režimu jedné kávy denně, jsem se naučila pít i jiné věci. Proč jedna káva? Protože mám celý život problém se zavodňováním organismu - stačí, abych v práci stála 12 hodin na nohách a rázem mám o2kg víc, mám opuchlé nohy a jsem celá šileně naducaná. Dřív jsem dokonce chodila na lympafické masáže, ale pokud na ně nechodíte pravidelně (a že to šíleně leze do peněz, tak je voda a kila hned zpátky)...a Mojích zkušenostech si můžete přečíst tady: Lymfatické masáže proti celulitidě a rázová vlna X-Wave - moje zkušenost.






Trajdat se po Praze s Lucou mělo hodně do sebe. Připomněly se mi ty dva roky, kdy jsme se scházely v Olmíku, společně fotily, blogovaly, kávičkovaly a řešily všechny problémy světa. Chybí mi to. Přece jenom jsme byly blogovej tým...
Měly jsme svoje priority, názory a věděly jsme, co od blogování chceme. Bavilo nás mít svoji parťačku a podobné "problémy". Byly jsme mladé, nezkušené a plné ideálů, ale bylo to hrozně krásné. Občas bych chtěla čas vrátit zpátky :) Teď už každá blog bereme úplně jinak.


Když jsem psala o výprodejích, tak se přiznávám, že letos beru útokem H&M. Miluju tílka s krajkou z jejich letošní kolekce, kraťasy, sandálky...prostě všechno :)



košile - New Yorker


oversize tričko a tílko s krajkou - H&M, kabelka - Calliope

černé tílko v celé své parádě - H&m, kalhoty- F&F

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Jééé to muselo být príma, Lucku sleduji a připadá mi jako hrozně sympatická holka.:) Jinak H&M zbožňuji, ale tento rok mě zklamalo, když jsem šla na výprodeje tak ani L mě nesedělo a bylo přímo obří a to jsem si s kámoškou vzala každá x věcí do kabinky. Nevím jestli to mělo být všechno over size, nebo prostě jen jsme špatně šáhly.. .:(

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuju Kate :) Brzy taky chystám pár článků, tak snad se budou líbit :)

      Vymazat
  2. to jste si musely pošmáknout! :) sandálky se mi moc líbí, jsou takové jednoduché, ale vypadají moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu, ta košile z NY vypadá pěkně :)) a to černé tílko s krajkou ti moc sluší:)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky se mi zastesklo, ale zároveň jsou to jedny z nejhezčích vzpomínek co mám. No naštěstí Praha a Liberec nejsou daleko, tak se teď snad zase budeme vídat častěji kočko :-*

    OdpovědětVymazat
  5. No mňam, ty bagetky bych z fleku do sebe kopla. Jinak ty jsi čím dál krásnější! Je to ještě možné? :-* Jinak na to zavodnění doporučuji zkusit nějaký ten čajík na odvodnění nebo zelené kafé, sice je v něm jen zbytkový kofein, ale docela to pomáhá :-).

    OdpovědětVymazat