Jak si nalakovat nehty očními stíny?

By 10:01 ,

Dámy,

dneska mám pro vás menší tip na originálně nalakované nehty. Sehnat v drogerii hezké a originální třpytky nebo jiné vymoženosti na nehty, je dost problém. Pokud s něčím novým nepřijde značka Essence nebo RL de young, máme smůlu. Proto jsem se rozhodla, že místo klasických nehtových třpytek vyzkouším oční stíny..




Co potřebujeme?
  • Lak na nehty
  • Štěteček na stíny
  • Oční stíny
  • Top coat lak :)


Nehty si upravte podle toho, jak jste zvyklé (podkladová báze, zpevňovač, barevný lak...), pro lepší krytí doporučuji dvě vrstvy barevného laku. Při druhé vrstvě nechejte lak trošinku zaschnout (ale nesmí uschnout úplně), vezměte si štěteček a oční stíny naneste na ještě ne-zcela-suchý lak :) Díky pudrové textuře lak dokonale zaschne, takže pak už je třeba jej přetřít jenom top coatem:) a hotovo!





využila svoje silně třpytivé stíny od Avonu, ale zkoušela jsem si nehty dělat i s klasickým matným/lehce třpytivým stínem od MUR a i tak to vypadá moc hezky! Stín můžete nanést buď na celý nehet (taky to vypadá moc pěkně - ale bacha, aby každý nehet vypadal přibližně stejně a abyste stíny zbytečně nevrstvily! Všeobecně platí, že tato matná textura vypadá lépe spíše na krátkých nehtech) nebo můžete vytvořit nějaký tvar, obrazec :)

Výhoda stínů je, že neobsahují takové ty velké "agresivní" třpytky, takže se naprosto v pohodě dají odlakovat - žádná několika hodinová práce s alobalem. A hlavně díky stínům lak dokonale zaschne a nemusíte se trápit rýhou od peřin, silonek nebo nádobí :)





You Might Also Like

9 komentářů

  1. Něco takového jsem už také dělala :) ale trochu jinak :D nalakovala jsem si nehty a do poslední neuschnutý vrstvy jsem "střílela" stíny.. Nevím jak to říct normálně :D prostě jsem si nanešla na štětec stíny a štětci jsem pak ohla štětiny a nechala stíny vyletět na nehet :) výsledek byl taky TOP jak ten tvůj :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Takýto spôsob lakovania nechtov zatiaľ nepoznám, ale oceňujem originálnosť. Manikúra vyzerá veľmi dobre a presne ako píšeš, aspoň sa bude dať dobre odlakovať.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto by ma asi nenapadlo! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jů to je skvělý nápad, ještě teda pořídit pudrové stíny a můžu zkusit experimentovat také.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Já si nehty zrovna moc nelakuji, ale tenhle způsob mě zaujal, vypadá to moc hezky :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
  6. ja som to skúšala presne s týmito istými tieňmi, ale nedržalo mi to ani na nechtoch, tak išli do koša :D aj na oči boli katastrofa

    OdpovědětVymazat
  7. to je super :) ja som si takto niekedy lakovala a používala som trblietky/glitre, ktoré boli určené na oči, tak na nechty :) a potom aj naopak :) krásna práca :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. skvělý nápad :) moc se mi líbí Tvůj tvar nehtů

    OdpovědětVymazat