Mexx - Look up now [Recenze]

By 17:08 , ,

Vůně a parfémy - to je moje. Sice mám pár ověřených dražších parfémů, které si kupuju pořád dokola, protože jsem s nimi nadmíru spokojená, ale občas mám hroznou chuť vyzkoušet něco nového, jiného. A tak jsem se rozhodla vyzkoušet novou toaletku Mexx - Look up now, která je žhavou novinkou pro toto léto.



Dámská verze této vůně je květinovo-ovocná. Složení toaletky je následující: 
Hlava: mandarinka, ostružina, broskev. 
Srdce: tuberóza, gerdénie, jasmín. 
Základ: vanilka a santalové a cedrové dřevo.
Vůně je vyloženě svěží, šťavnatá a letní, takže pro letošní prázdniny jako dělaná. Miluju sladké květinové vůně, takže mně se trefila do vkusu jako málo co :) Celkově bych tipla, že Look up now je určena spíše mladším ženám, dívkám.


Vůně má 30 nebo 50ml a seženete ji nejenom v parfumerii (FAnn), ale i v některých drogeriích - Rossmann či DM drogerie.. Ale hlavně to je úplná novinka, takže mějte strpení, než se pořádně dostane na trh :)
Vůně je toaletka, nejedná se o parfém, proto nečekejte, že by snad vydržela celý den, ale spíše jen pár hodin, za to však intenzivně :) Nemůžu si pomoct, ale v poslední době mi přijde, že už skoro žádný parfém/toaletka nevydrží, tak jak slibují, a tak nezbývá, než je nosit všude s sebou, ať se člověk může nově navonět.
Na této vůni mi vyhovuje, že je malá, skladná, ideální do kabelky a na cesty, pokud nemáte u sebe atomizér. 


Příteli jsem pořídila pánskou verzi této letní novinky, protože mě svým složením neskutečně zaujala. A jeho dojmy? Trefila jsem se mu do vkusu. I když mi k němu více sedí sportovní vůně, tato dřevitě-květinová se k němu hodí. Stejně jako ženská verze, je i ta mužská velice svěží, jemná a příjemná.
Složení:
Hlava: hruška, vodní tóny a zelené akordy.
Srdce: lístky pačuli, konvalinka, lekníny.
Základ: pižmo, ambra a červené cedrové dřevo. 
Co se mi u verze FOR HIM zamlouvá, je, že daleko déle vydrží než verze FOR HER. Nevím, čím to je, když jsou obojí toaletky. Ale opět se mi potvrdil názor, že pánské vůně jsou celkově kvalitnější (a kupodivu i levnější).


Pokud sháníte nějakou vůni na letní období, Look up now vám můžu doporučit :) Pokud jste ale fanoušky dražších parfémů a celkově jste ve výběru náročnější, u Mexxu asi nepochodíte. 
Když se nad tím zamýšlím zpětně, více mě asi zaujala pánská verze - a to nejenom kvůli výdrži (když jsem si ji zkoušela nastříkat na zápěstí, voněla celý den), ale také proto, že je taková jiná, příjemná, jemná, netypická..a hlavně chlapská...a nevím jak vy, já si na dobře vonícího chlapa potrpím :)



You Might Also Like

4 komentářů

  1. Už jsem ji někde viděla, ale nepamatuju si její vůni, takže určitě vyzkouším :)
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Já už ani s vůněma moc neexperimentuju, zjistila jsem že mi nejvíc stejně voní tak 3 a v průběhu roku je střídám na základě nálady, příležitosti. Taky jsem mívala takové letní vůně, ale mít jich jen pár v rámci minimalismu je pro mě asi nejlepší :D

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá celkom dobre :)

    Pozývam ťa na letnú Giveaway, ktorá práve prebieha na mojom blogu! :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  4. tyto vůně jsem ještě netestovala, ale jiné od Mexx moc nemusím, vůně, které jsem doposud testovala byly až moc jemné na můj vkus :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat