Řasenka Astor - Seduction codes [recenze]

By 14:31 ,

Prvně bych Vám všem chtěla moc poděkovat za pěkné a povzbuzující komentáře a zprávy, které mi pravidelně chodí, bohužel nestíhám odpovídat na všechny, protože si řekněme na rovinu, že teď nic nestíhám :( Ale i tak moc děkuji. Mám z nich ohromnou radost!
A teď pojďme k jádru pudla...

Na řasenky jsem neskutečně náročná - potřebuju takovou, která udělá pořádný objem, řasy zvýrazní, je pěkně pigmentovaná, nerozteče se po první slze, co mi ukápne a když si hodím bleskovou sprchu s nalíčeným obličejem, musí přežít tu vlhkost a držet jako přibitá...
posledních 8let používám řasenky Maybelline, ale poté, co se mi polovina řas vyškubla (ano, zas), chtělo to změnu. Co kdyby to náhodou bylo v řasence? A tak jsem sáhla po Astor - Seduction Codes.



  • Obal a cena
Řasenku seženete v každé drogerii a stojí asi okolo 199,-Kč. Při pročítání recenzí, jsem také zabrousila na své oblíbené parfums.cz (kde trávím mládí :D) a zjistila, že tam je k dostání jenom za 98,- Kč, takže pokud chcete hezky ušetřit, doporučuju si ji objednat tam (ae nezaručuju, že vám v košíku neskončí další spousta věcí, které sice nepotřebujete, ale "když už přece objednávám, tak si toho objednám víc, že jo".) Odkaz najdete >>tady
Co mě na řasence upoutalo, je obal - vzor krajky a jemného písma - to je moje:) Objem je 10,5ml.


  •  Štěteček
Řasenka má ještě dvě sestry - zlatou, která zaručuje objem a červenou, která slibuje oddělení, délku a objem. Ze všech štětečků mě nejvíce uchvátil tento, a tak jsem se rozhodla pro oranžový "objem a natočení řas". Se štětečkem se hrozně dobře pracuje, zbytečně nešpiní, ale pozor - pokud nanesete hodně řasenky, slepuje.


  • Co od řasenky očekávám
* řasy pořádně obarví...splněno. Skutečně černá, výrazná.
* neslepuje...jak kdy. Pokud nanesu řasenky hodně, tak mám ve finále jednu jedinou řasu :D Taky záleží, zda mám před nanášením řasy pořádně odlíčení nebo používám sérum na podporu růstu.. Ale dá se tomu zamezit:)
* řasy nejsou zplihlé...splněno! Nenávidím řasenky, které nanesu a řasy náhle spadnou :( Řasenku teď nově používám bez kleštiček (snažím se řasy nezatěžovat) a jsem spokojená. 
* nerozmazává se...splněno! Už i slzička ukápla, už i sprcha byla. A řasenka stále drží:)
* řasy mají objem - Splněno!
* snadné odlíčení - řasy se snažím co nejvíce vyživovat a zbytečně je netrápit těžkými nánosy řasenky a složitým odličováním. To se mi s touto Astorkou daří. Dolů jde vážně lehce.


Shrnuto, podtrženo.
Řasenku určitě doporučuji. Dobře se s ní pracuje, vydrží na očích celý den. Ale je spíše určená pro ty slečny, kterým nevadí výrazné oči. Pokud preferujete přirozené líčení a oddělené řasy , není to nic pro vás. Někdy se s řasenkou manipuluje příjemně, jindy trošku slepuje, ale na druhou stranu jsou řasy opravdu výrazné. Taky hodně záleží na délce - já mám teď řasy hoodně dlouhé (když nepočítám ta místa, kde mi vypadly) a jdou opravdu vidět!:)


A jak vypadá na řasách? Posuďte sami:) Doporučuji se zamšřovat spíše na dolní řasy - ty mám dostatečně dlouhé a všechny na svém místě:)





You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tuhle řasenku zrovna používám a jsem s ní docela spokojená. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  2. Dělá ti nádherné řasy :) Možná po ní kouknu, ale Astor moc nekupuju :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenky Astor mám moc ráda a kupuju si je už několik let. K Seduction kodu jsem se zatím nedostala, ale mám to v plánu
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Dělá ti moc pěkné řasy, já jsem zatím se svoji spokojená, ale tahle by se mi líbila také:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. :DDDD Tvoje clanky ma proste vzdy bavia! riasenka ma zaujala uz davnejsie, ale nie som experimentatorka a preto sa stale drzim zltej miss sporty :) ... to je ako mozne ze sa ti vyskubne polovica mihalnic?? To pri natacani?? Ci naozaj v spanku ako si minule spominala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miss sporty jsem si koupila taky - tu fialovou. Teď z hlavy nevím, jak se jmenuje :(
      Jooo, kdybych věděla, jak je to možné, tak bych byla štastný člověk. Stalo se mi to už 3x - ráno jsem se probudila a kdyz jsem se líčila, řasy nebyly :D Teď mi pro změnu polovina zůstala v kleštičkách. A to kleště používám šetrně a už několik let, tak nevím:( Jak má někdo problémy s žaludkem, když má stres, já mám asi padavé řasy a vlasy :D

      Vymazat
  6. Astor jsem nezkoušela, ale ani me moc nezaujal kartáček :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat