Toni & Guy - Extreme hold hairspray [recenze]

By 12:22 , ,

Byl první červenec, prázdnin čas
a mně se šíleně třepil vlas...

Jojo, nějak tak to bylo. Na začátku července mi došla trpělivost a rozhodla jsem se, že je na čase udělat něco s mými vlasy. Poslední dobou se nechutně třepily, cuchaly, cuckovatěly, byly bez lesku, ztratily barvu.. no prostě hrůza..V té chvíli jsem si řekla "dost" a zásobila se milionem drahých a snad i účinných přípravků na vlasy.

Mezi nimi byl i lak na vlasy a sprej na ochranu před teplem značky Toni&Guy. Vzhledem k tomu, že od té doby už nějaký ten čas uběhl, myslím, že nastala ta správná chvíle na recenzi :)
Dneska se zaměřím na lak na vlasy - a v brzké době můžete očekávat i hodnocení ochranného spreje:))

TONI&GUY - Creative lak na vlasy pro extra silné zpevnění

Laky na vlasy už moc nepoužívám. V rámci záchrany vlasů, jsem je úplně "vysadila", ale někdy, když je to nezbytně nutné, sáhnu právě po laku Toni&Guy.

  • Cena:
250 ml laku seženete cca za 265,- Kč. Koupit si ho můžete téměř v každé Teta či DM drogerii, popř. na netu:)
  • Vůně:
Neskutečná. Hrozně si potrpím na voňavé přípravky na vlasy, takže i tento lak mě naprosto zaujal. Vůně je taková hodně sladká - líbivá, ale nevím, k čemu bych to přirovnala...
  • Balení
Klasika. Na tom není co vymýšlet:) Za zmínku možná stojí fakt, že všechny výrobky T&G mají takový poměrně jednoduchý vzhled, což mi vyhovuje. Nepotrpím si na přeplácaných láhvičkách:)
  • Účinky
Lak slibuje extra silnou fixaci - vlasy mají držet jako přibité. 
Noo..tak v tomto bodě rozhodně nesouhlasím. Je sice pravda, že se mi vlasy tolik nekrepatily, když jsem prolítla vlhkým prostředím, nicméně že by mi účes nějak extra držel, se říct nedá. 
Velký klad spatřuju v tom, že lak vlasy vůbec neslepuje, nemastí ani nepramínkuje! Určitě to znáte, když si na vlasy nastříkáte nějaký lak v domnění, že vlasy budou hezky držet, ale ve finále máte na hlavě něco obrovského, beztvarého a tvrdého. Toto se s T&G nestane. Lak nejde vůbec vidět, ani ho dokonce nenahmatáte (žádné slepené cucky)!
Dále pak taky vlasy vůbec nevysušuje! U mnohých laků se mi stávalo, že když jsem si je nastříkala na vlasy, ještě víc vynikly roztřepené konce a celkový ne zrovna lichotivý stav vlasů - teĎ se mi toto nestává.
  • Klady x zápory
* Vlasy i po nanesení laku zůstávají lesklé!
* Vlasy se nepramínkujou, nejsou tvrdé, ani mastné. Netvoří helmu. Lak na vlasech nejde vůbec vidět.
* Úžasná vůně.
* Vlasy se netřepí (mnohokrát se mi stalo, že jsem si udělala rozcuch, pak vlasy přelakovala, a když se podívala po chvíli do zrcadla, zjistila jsem, že mi trčí na všechny strany - to se s T&G nestane. Vlasy hezky zalehnou na své místo a leží :D 

* Záporem je bezesporu cena. Necelé 3 stovky za lak, který se spotřebuje poměrně rychle, není zrovna málo.
* Etiketa slibuje báječnou fixaci, ale bohužel - je spíše průměrná.


Koupila  bych si lak znovu? Asi ano, ale jedině v nějaké akci. Plná cena mi přijde dost vysoká, vzhledem k tomu, že fixace není taková, jaká by být měla (to je jediná věc, která mi nevyhovuje, ale je celkem podstatná, vzhledem k tomu, že lak slibuje extrémně silnou fixaci).

  • Celkové hodnocení: 7 z 10


You Might Also Like

2 komentářů

  1. Taky mi plná cena přijde velká, měla jsem v plánu vyzkoušet některé výrobky od této značky, ale jednou slyším kladné názory, podruhé zas, jak to za ty peníze vůbec nestojí, takže jsem si nekoupila ještě nic :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám doma 1 lak od Taftu a používám ho výjimečně, spíš si nechci zatěžovat vlasy :). Ta úvodní rýmovačka super :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat