Orsay slaví 20.narozeniny!

By 8:20

Ve čtvrtek 30.8. jsem byla pozvaná na módní přehlídku a oslavu narozenin značky Orsay. 
První blogerská akce týkající se módy se přece neodmítá, a tak jsem vzala svoji nejku a vyrazily jsme kouknout na to, za co zase utratíme naše těžce vydělané výplaty :D 

Akce se konala v galerii Kvalitář na Senovážném náměstí v Praze (do té doby jsem ani neměla tucha, že nějaké takové náměstí existuje, i když jsem kolem chodila a jezdila pořád) a přítomná byla velká spousta novinářů, ale i blogerek a modelek. Zmínit bych mohla třeba Natálii Kotkovou, Týnuš Třešničkovou nebo Lucku Šumovou, kterou už nějaký ten pátek sleduju na insta.



Nová - podzimní kolekce Orsay je lehce retro. Inspirovaná venkovem, 70. léty. Zároveň ale taky kombinuje romantické prvky, proužky, rozevláté střihy, barevné vzory, zářivé barvy a rafinované detaily. Mezi mé absolutní favority patří kromě vzorovaného kabátu z první fotky také žluto-petrolejová kombinace. Žlutou i zelenou jsem si v létě hodně oblíbila, takže ji neplánuju omezovat ani na podzim. I když možná v trošku jiném odstínu. 






Přiznám se, že nová kolekce není úplně můj styl, protože mám ráda spíše jednoduchost a trošku jinou módu, ale určitě bych si několik kousků vybrala! Součástí akce byla i módní přehlídka, během které nám modelky ukázaly spoustu dalších modelů - a jak jsem už zahlédla v Orsay v obchodáku, nová kolekce už se prodává. Takže pokud jste našly svého favorita, můžete vyrazit na podzimní nákupy :) Já přece jenom ještě chvilku zůstanu u letní módy, protože letos (stejně jako každý rok), jsem propadla letním výprodejům, a tak mám hromadu kousků, které ještě rychle musím vynosit, než začne éra svetrů! :)













No a v čem jsme s Pájou vyrazily? Ona zvolila krásné proužkované šaty Reserved, já pro velkou změnu :D zase svoje oblíbené cullotes - tentokrát ale v černé barvě, protože předpověď počasí slibovala déšť (a tak se taky stalo). K širokým kalhotám jsem zvolila lila top s volánky z kolekce Reserved a oživila ho kabelkou a botkami, které jsem v létě dostala od Luka :) Boty jsou sice krásné a pohodlné, ale 10 tisíc kroků v nich bez puchýřů neuděláte :D takže ještě teď tak trošku belhám a pajdám a musím si dávat velkého majzla, abych se ráno do práce vhodně obula a netrpěla znovu :D #noveboty
Ten, kdo nám do hlavy naprogramoval, že pro krásu se musí trpět, byl pěknej vocas :D
Btw: Hádejte, kdo vstával ráno v 5, aby si mohl krásně navlnit vlasy a vypadal dokonale? :D No samozřejmě, že já. A kdo zmokl jako slepice na pastvě? No jasně, že já. #stayslepice



top - Reserved, kabelka + boty - Butik, kalhoty - F&F, šperk - I am



You Might Also Like

5 komentářů

  1. to musela byť skvelá akcia :) a vyzeráš krásne!

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj outfit se neuvěřitelně povedl, tohle bych si dokázala představit i do práce do kanclu. :) Moc pěkné! Jinak z těch Orsay kousků mě zaujala asi také kombinace petrolejové a hořčicové.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit se ti Kejt moc povedl. Já v obchodě Orsay nenakupuji moc často. Jsou v něm na mně moc elegantní kousky, ale v šatníku pár triček a halenek mám, ale počet bych napočítala na jedné ruce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, vypadáš úplně úžasňácky :-)! A taková akce musela být opravdu pecka.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat