Výletujeme po Chorvatsku - Makarská

By 8:39

Ahoj, zdravím z Chorvatska.
V minulém příspěvku jsem psala, že jsem se sem přijela zchladit. Ehm.. Beru zpět. S naším příjezdem prý i neskutečně stouply teploty, a tak si těch 29°C sice užíváme - ale jenom v noci. A to vlastně jen někdy. V apartmánu není klimatizace, a tak díky bohu za ten spásný nápad, kdy mě osvítilo a do auta jsem přibalila i větrák. Sice jsem se setkala s očima v sloup a posměšky, ale všichni víme, že pár let ve vztahu stačí na to, aby se z nás staly matky, co uvažuji pořád o krok napřed :D a všechno ví nejlépe :D
Teď celé dny ležíme u něj a moc nedýcháme :D mám-li být upřímná, tak línou dovolenou jsem ještě nezažila - na pláž chodíme až v poledne, po večeři si občas lehneme a probudíme se až ráno, procházky přichází v úvahu až v 22 hodin a jediná chůze během dne je na nanuk. Ale věřím, že teď je to všude stejné.. Nepamatuju si, že bych někdy zažila tak extrémní vedro. Nebo jsem ještě nikdy nebyla tak zapruzela babice, co se pořád potí. Těžko říct :D




Nicméně jednoho večera jsme kopli do vrtule a dali šanci výletu - původně to mělo vypadat tak, že si sedneme do auta na parkoviště a půl hoďky na sebe necháme vát klimatizací :D nakonec jsme ale dojeli na Makarskou.... Která je skutečně krásná  velká a plná lidi. Zaujala mě na první pohled. Úplná změna oproti Drveniku, kde jsme a který je takový malý,  rodinný.

Nevím, co bych vám k ní říkala - přiznám se, že průvodce jsem nečetla. Nic o ní nevím - jeli jsme se jenom kochat a nasávat exotickou atmosféru :) tak ji nasajte taky - z fotek. 



















Boty - H&M  sukně - Aliexpress, kabelka - Stradivarius, top - new Yorker

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Heh. Já jsem byla minulý rok tak nějak v tuto dobu v Gradacu a musím říct, že jsme natrefily zrovna na nejteplejší týden vůbec! Takže jsme beztak měli stejně jako vy... Každopádně Drvenik i Makarskou jsme taky projížděli, je to tam super :) Mne ale nejvíc oslovil Gradac :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, Gradac jsme taky chtěli navštívit, ale nějak jsme to nestihli. Jaká škoda:(

      Vymazat